reklama 11B

Vyzrajte na špatné počasí. Připravte se na zimní sezonu v Decathlonu

ikonka

/PR článek/ Říká se, že neexistuje špatné počasí, jen špatně oblečený jezdec. Připravte se na zimu v sedle s novou kolekcí značky Fouganza. V Decathlonu seženete rajtky, bundy, zimní vesty i kvalitní boty. Podívejte se, co doporučují pro tuto zimu.
22.10.2020 11:00  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12B

 

Základem zimního šatníku jsou bezpochyby zateplené rajtky. Letos v naší nabídce najdete Rajtky 180 s celogripem. Bistrečový materiál zajišťuje vysoké pohodlí, silikonový sed zase přilnavost v sedle. Vnitřek z česané bavlny nohy krásně zahřeje. Tmavě modré provedení a elegantní střih lichotí ženské postavě, navíc se dobře kombinuje s dalšími kousky v šatníku. Nechybí ani tolik oblíbená a praktická kapsa na mobil.

Dnes už každý ví, že vrstvení je klíč k uchování tělesného tepla. Tričko WARM 500 představuje skvělou první vrstvu, a to jak na podzim, tak i v zimě. Je totiž nejen příjemně zateplené, ale zároveň dobře odvádí pot. Vypasovaný střih a pružný materiál zajišťují, že se dobře vejde pod bundu i mikinu. Pokud jste si oblíbili barvu “kachní zelená” už v letní kolekci, nemusíte se jí vzdávat ani teď. Tričko jsme totiž vyrobili nejen v elegantní tmavě modré, ale právě i v moderní duck green.

Vesta je oblíbeným kouskem do stáje u mnoha jezdců. Je praktická především na dny, kdy je chladněji, ale neprší. Doporučujeme teplou vestu WARM 500. Její vysoký límec chrání krk před větrem a vatová výplň hřeje na těle. Projmutý střih v pase kopíruje křivky těla a dotváří elegantní siluetu. Vnější materiál je vpředu větruodolný, takže už vám cválání proti větru nebude nepříjemné. Navíc po čištění koně snadno smetete prach i ze sebe. Vesta se skvěle kombinuje s fleecovou mikinou. 

Zimní bunda TOSCA slavila velký úspěch už minulý rok, proto jsme ji nevynechali ani letos. Kromě šedé varianty je k dispozici nově i v modré barvě. Zákazníci oceňují především vysoký límec, který je pro tuto bundu typický. Z vnitřní strany je úžasně heboučký a brání vás před ofouknutím. Uvnitř něj se pak skrývá kapuca. Díky krátkému střihu je bunda při jízdě pohodlná a nepřekáží v sedle. Při vyjíďkách určitě oceníte i její nepromokavost, kterou jsme testovali v laboratořích i praxi. Protože v zimě se často jezdí venku i za šera, má bunda na rukávech skryté reflexní pásky. Jakmile se oteplí, můžete snadno zipem rozepnout větrací otvory. Osobní věci schováte do velkých kapes vpředu, telefon zase do kapsy uvnitř. 
 
Protože největší zima je vždycky od nohou, nesmíme zapomenout ani na teplé boty. Pryč jsou časy, kdy zimní boty byly těžké a rozměrné, takže se ani nevešly do třmenu. Jezdecká perka 500 WARM jsou stejně elegantní, jako jejich nezateplená varianta. Přesto se uvnitř skrývá syntetická kožešina, která udrží nohy v teple. Na jejich vývoji jsme spolupracovali s inženýry turistické značky Decathlon. Chtěli jsme, aby byla pohodlná i při dlouhodobé nošení, jednoduchá na údržbu a odolná. Zvolili jsme proto syntetický materiál, který je stejně odolný a poddajný, jako pravá kůže, jen se lépe udržuje. Na jejich vyčištění stačí vlhká houba a brzy jsou zase čistá, není třeba je mazat. To oceníte právě v zimě, kdy se často každý den brodíte bahnem pro koně do výběhu. Ať už preferujete tkaničky v kombinaci se zipem, nebo perka pouze nazouvací, přijdete si na své. Perka můžete doplnit o chapsy z řady 500 - společně tvoří vzhled vysokých jezdeckých bot. 

Nezapomínejte ani na doplňky. Zateplené rukavice jsou nutností na práci i na ježdění. V naší nabídce najdete model s fleecem pro občasné ježdění, ale i nepromokavý model pro každodenní použití. Hodit se mohou také zimní podkolenky. Ty jsou hřejivé díky 42% podílu vlny. Nemusíte se bát, že by byly příliš tlusté. Do zimních bot se vejdou krásně a na holení jsou ztenčené, aby nerušily kontakt s koněm. 

Tyto i další produkty ze zimní kolekce najdete na Decathlon.cz




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE