reklama 11A

Decathlon nabízí: Kůže je základ vybavení. Zkuste výrobky z řady Romeo

ikonka

/PR článek/ Kožené “cajky" jsou alfou i omegou jezdeckého vybavení. Fouganza vám prostřednictvím společnosti Decathlon nabízí celou produktovou řadu s názvem Romeo. Jaké vybavení tato řada nabízí? Podívejte se do článku níže.
28.08.2020 10:30  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12D

 

Začněme hned tím pravděpodobně nejoblíbenějším. Kožený podbřišník je k dispozici ve dvou barvách, černé a kaštanově hnědé. Elegantní dojem dotváří bílé prošívání, které zdobí celou kolekci. Hlavním materiálem je buvolí kůže, ta vyniká svou vysokou odolností. Na obou stranách podbřišníku jsou dvojitě zesílené gumy, díky kterým se snadněji dotahuje a zároveň se nevytahují. Podbřišník je vyplněn měkkou paměťovou pěnou a anatomicky tvarovaný, aby byl pro koně pohodlný. Díky všem těmto vlastnostem se u jezdců těší velké oblibě. Pro parkurové jezdce je pak připravena varianta s okopávacím krytem.

Pokud stále ještě hledáte ty pravé třmenové řemeny, zkuste právě řemeny z této řady. Jsou vyrobeny ze 100% kůže s vnitřní výztuhou, aby se nevytahovaly. Jednotlivé dírky jsou očíslované a délka řemenů se tak snadno nastavuje. Bílé prošívání po celém obvodu tvoří elegantní doplněk k sedlu. 

Dalším doplňkem k sedlu je poprsník s martingalem. Jeho zapnutí do sedla je otázkou chvilky díky karabinám. Martingalovou vidlici můžete navíc snadno odepnout a využít pouze poprsák. Právě na plecích krásně vynikne ozdobné prošívání.

Kromě těchto produktů najdete v řadě Romeo i otěže, průvlečky a drezurní podbřišník. Všechny z nich nabízíme jak v klasické černé, tak tmavé kaštanově hnědé. Díky už zmiňovanému prošívání jsou kousky elegantní, neobyčejné a krásně na vašem koni vyniknou. 

Kompletní přehled výrobků z řady Romeo najdete na e-shopu ZDE




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE