reklama 11D

Decathlon nabízí: Vysoké kožené boty 560 Fouganza pro náročné jezdce

ikonka

/PR článek/ Kvalitní vysoké jezdecké boty z buvolí kůže si tentokrát připravili pro náročné jezdce v Decathlonu. Boty 560 Fouganza jsou praktické a krásné. O jejich vlastnostech, které vás nezklamou, se dočtete v článku.
09.09.2020 13:09  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12B

 

Pro náročné jezdce si v Decathlonu tentokrát připravili jezdecké boty 560 od značky Fouganza. Jedná se o krásnou celokoženou botu pro náročné jezdce, kteří tráví většinu času v sedle.

Svršek boty je vyroben z kvalitní buvolí kůže, podšívka je vyrobená z mikrovlákna které zaručuje pohodlí a zlepšuje odvod vlhkosti. Kůže je krásně poddajná a zajistí vám tak dokonalé pohodlí při jízdě. Abyste se v botách cítili co nejpohodlněji a vaše práce s koněm nabyla na efektivitě jsou k dostání ve dvou velikostech obvodu lýtka.

Aby bota byla co nejvíce odolná vůči vnějším vlivům, její podešev není jen lepená, ale též prošívaná. Spodní strana je pak mřížkovaná, čímž dosahuje dobré přilnavosti ve třmenech.

Pokud si potrpíte na praktičnost nebojte nezklamou vás. Mají zarážku na ostruhy a boční zip pro rychlé a pohodlné obouvání. Budete-li boty používat sedm dní v týdnu čistěte je pravidelně, abyste prodloužili jejich životnost a udrželi klíčové vlastnosti. Po očištění je vhodné je potřít mlékem na kůži. 

Pro jejich přepravu je vhodná taška na jezdecké boty.

Líbí se vám celokožené jezdecké boty LB 560? Tak neváhejte a objednejte si je na e-shopu s doručením na prodejny Decathlon nebo domů.




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE