reklama 11B

Decathlon nabízí: Jezdectví je dostupnější díky značce Fouganza

ikonka

/PR článek/ Zajímalo vás někdy, odkud se značka Fouganza vzala? Kdo je vlastně za všemi výrobky, které nabízí? Nebo jak samotné produkty vznikají? V článku níže se dozvíte podrobnosti o značce, která dělá jezdectví dostupnější.
31.07.2020 06:28  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12A

 
Co je Fouganza?
 
Fouganza vznikla ve městě Lille na severu Francie. Ve firmě pracuje 45 nadšených jezdců, kteří vyvíjejí, inovují a testují jezdecké vybavení tak, aby odpovídalo náročným požadavkům jezdců i jejich koňských parťáků. Na výrobcích pracují sami - mají vlastní designéry, konstruktéry, produktové inženýri i laboratoře. Nepotřebují proto žádné prostředníky. Díky tomu je možné udržet nízké ceny. 
 
A co je cílem?
 
Aby jezdectví bylo dostupné malým i velkým sportovcům. Zároveň se snaží ukázat, že výrobek nemusí mít na sobě cenovku s astronomickou částkou, aby byl kvalitní. A v neposlední řadě nabízí pod jednou značkou výrobky jak pro úplné začátečníky, tak i pokročilé jezdce.
 
Jak to dělají?
 
Při navrhování nových produktů vychází z pozorování potřeb a přání samotných jezdců. Vývojové a designové týmy pak pracují na jednotlivých prototypech, které dál směřují do laboratoří. Tam testují především bezpečnost a odolnost v simulovaných podmínkách. Jeden výrobek má až desítky prototypů, než jsou jejich inženýři spokojeni. Nejlepší verzi pak testují v reálných podmínkách sami jezdci a koně. Teprve pokud návrh projde tímto testováním, spouští se  hromadná výroba a distribuce do prodejen Decathlon. Prodejem ale zájem o produkt nekončí, Fouganza sleduje hodnocení zákazníků z celého světa. Pokud je toto hodnocení dlouhodobě nižší než tři hvězdičky, produkt je přepracován. 
 
A jaké jsou priority?
 
Na prvním místě stojí vždy bezpečnost. Všechny výrobky procházejí náročnými testy a splňují požadavky Evropské unie. 
Jde o to, abyste za své peníze získali skutečně kvalitní produkt, který s vámi vydrží dlouhou dobu. V laboratořích proto simulují až extrémní podmínky, které musí produkty vydržet. 
V neposlední řadě se snaží skloubit moderní materiály a design, avšak stále za přítomnosti elegance. Produkty Fouganza tak nejsou módní výstřelky na jednu sezónu.
 
 
Jsme jako vy, i oni nadšenci, kteří tráví čas s chlupy v puse a slámou ve vlasech. Jejich koníček se stal zároveň i prací. Každý den pracují na tom, aby vytvářeli produkty, které se stanou věrnými společníky do stáje. 
 

Kompletní nabídku značky Fouganza si můžete prohlédnout na e-shopu.

 




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE