reklama 11A

Decathlon.cz nabízí: Praktické produkty určené k péči o koňskou srst

ikonka

/PR článek/ Mělo by se to dělat před každou jízdou. Každý si to už alespoň jednou zkusil a někdo se na to dokonce těší. Ano, řeč je o čištění, nedílnou součást péče o koně. Na trhu se pohybuje spoustu produktů k čištění a celkové “údržbě” koně.
16.08.2020 12:20  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12A

 
 
Vybíráte-li rádi své jezdecké vybavení na stránkách Decathlonu s vlastní jezdeckou značkou Fouganza, nepříjdete ani tentokrát zkrátka. Decathlon stále rozšiřuje svou jezdeckou sekci a není tomu jinak ani u potřeb na čištění a péči o koně.
 
Pro mladé začínající talenty je tu krásná sada na hřebelcování s praktickou taškou. Vše od hřebelcování po čištění kopyt naleznete v jedné sadě. 
 

Čistá srst půl zdraví

 
Na důkladné hřebelcování je k dostání široká paleta kartáčů a hřbílek od klasického amerického kovového hřbílka až po masážní hřbílko Oster..
 
Snadnější rozčesávání docílíte šamponem a kondicionérem s rozprašovačem. Složení je připraveno tak, aby nenarušovalo  pH koňské pokožky a díky rozprašovači se snadno aplikuje. 
 
Každý si po práci rád odpočine. Odpočinek po námaze je stejně důležitý jak pro nás tak pro koně. Po dlouhém a náročném tréninku je proto vhodné použít chladivý gel na šlachy. Gel se snadno aplikuje a chladivý účinek nastupuje okamžitě. 
 
 

Kompletní nabídku výrobků pro péči o koně si prohlédněte v e-shopu. 




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE