reklama 11C

Decathlon nabízí: Vysoké kožené jezdecké boty 900 Jump Fouganza

ikonka

/PR článek/ Hledáte vysoké jezdecké boty, které budou pohodlné, elegantní, vydrží víc než jednu sezónu a zároveň nezpůsobí ve vaší peněžence kalamitu? Pak jsou boty 900 Jump Fouganza přesně pro vás. Koupit je můžete v Decathlonu.
17.07.2020 10:00  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12A

 

 

Při vývoji bot 900 Jump se výrobce zaměřil především na požadavky parkurových jezdců. Ve skoku je třeba umožnit kotníku volný pohyb, ale zároveň zajistit stálý kontakt holeně. Jako hlavní materiál proto byla vybrána hovězí kůži, která je dostatečně přizpůsobivá, ale zároveň odolná. 

Jednou z vlastností pravé kůže je také to, že postupem času povolí. Zprvu tak bývají mnohé boty velmi těsné a později naopak sjíždějí. Tomu se chtěl výrobce vyvarovat, a proto na zadní stranu lýtka vložil elastický díl. Díky tomu jsou boty už od začátku pohodlné a nedochází k nadměrnému vytažení kůže. 

Důležité je, aby byly boty pohodlné jak při jízdě, tak i při chůzi. Podešev má proto speciální vzorek, díky kterému dobře drží ve třmenu a absorbuje nárazy při chůzi. V přední části je navíc šitá, což zvyšuje její životnost. Nemusíte si je proto šetřit jen na závody, vydrží časté tréninky i soustředění. 

Boty byly vytvořeny pro parkur, neznamená to, že by je nebylo možné nosit i do drezur nebo všestrannosti. Elegantní střih na pohled zeštíhluje lýtka a dotváří tak jezdeckou siluetu. Boty jsou navíc k dispozici v nestárnoucím černém provedení, ale i v moderní a designové kaštanově hnědé. 

Zaujaly vás boty 900 JUMP, ale váháte s výběrem správné velikosti? Posaďte se na židli a změřte obvod vašeho lýtka v nejširším místě. V nabídce jsou hned tři velikosti. 

 

Boty 900 JUMP ve velikosti S jsou vhodné pro lýtko o šířce 33 - 36 cm. 
Boty 900 JUMP ve velikosti M sednou na lýtko široké 36 - 39 cm. 
Pro lýtko 39 - 41 cm volte boty 900 JUMP velikosti L.

Nezapomeňte změřit také výšku holeně, a to od paty až k podkolenní jamce. Rozměry u jednotlivých velikostí naleznete v popisu produktu v e-shopu. 

Objednávejte on-line s možností doručení domů nebo na prodejnu. A pokud byste velikost netrefili, nebojte se, můžete nepoužité zboží vrátit/vyměnit do 90 dnů.




K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE