reklama 11C

V Zakrzowě vyvrcholily závody CDI. České juniorky jely volnou úlohu

ikonka

Neděle 24. října uzavřela program mezinárodních drezurních závodů CDI v polském Zakrzowě. České juniorky nastoupily do freestylu, stejně jako účastníci malé a velké seniorské rundy. Volnou Grand Prix vyhrála olympijská a evropská šampionka.
24.10.2021 17:42  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

 

V neděli 24. října skončily mezinárodní závody CDI v Zakrzowě. Program, který čítal jen tři soutěže, začal volnou Grand Prix v rámci velké rundy. Vítězkou se stala letošní šampionka z olympijských her i mistrovství Evropy Jessica von Bredow-Werndl. Němka se představila v sedle hanoverského valacha Ferdinanda BB a za svůj výkon dostala 78,780 procenta.
 
Juniorský Freestyle vyhrála také německá jezdkyně, a to Rose Oatley na koni Rock Revolution. Její výsledek měl hodnotu bezmála 77 procent. Nejlepší český výsledek zapsala Johana Vášáryová na Silky Moves. Se známkou 72,933 obsadila páté místo. Přes 72 procent zaznamenala také osmá Tereza Matoušková s Paolo Il Bello.
 
V IM-1 kür startovala Hana Vášáryová na hnědákovi jménem David du Plessis-Belliere a vyjela si šestou příčku se ziskem 70,675 procenta. Přemožitele nenašla Litevka Sandra Sysojeva v sedle Found Boy. 
 
Foto: poskytla Markéta Matoušková



Sledujte vysílání EquiTV.cz nebo poslouchejte EquiRadio.cz

 

Přihlaste se k odběru týdenního newsletteru ZDE!

 

Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

FB skupiny Jezdci.cz, EquiTV.cz a EquiRadio.cz

 
Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE