reklama 11D

Dva mistrovské tituly vybojovala ve Zduchovicích Johana Vášáryová

ikonka

V sobotu ve Zduchovicích vrcholilo MČR v drezuře pro kategorie dětí, mladších a starších juniorů a družstev. Dva mistrovské tituly se podařilo získat Johaně Vášáryové, když ovládla kategorii mladších juniorů. Ten druhý přidala se středočeským týmem.
14.08.2021 18:46  |  Autor: Vojtěch Kroupa  |  Rubrika: Sport  |  
NEPŘEHLÉDNĚTE
| FANCLUB
reklama 12C

Jezdci tří mistrovských kategorií byli dekorování v závěru sobotního drezurního programu při mistrovství České republiky 2021. 
 
Veliký úspěch zaznamenala Johana Vášáryová s hřebcem Firestonem. Této dvojici se podařilo zvítězit mezi mladšími juniory s hodnocením 73,418 %, tedy s náskokem téměř sedmi procent na druhou Annu Ester Čapkovou s klisnou Hannah Montana (66,580 %). Třetí místo patřilo Sáře Dusílkové s Hilfigerem po připsání výsledku 64,369 %. 
 
V kategorii starších juniorů se mistryní stala Eliška Šteflová, která byla také v čele už od prvního kola. S Falcaem získala známku 72,631 %. Místo druhé v mistrovském klání zaujala dvojice Icon Granta a Viktorie Kudelová s výsledkem 70,159 %. Třetí pozice zůstala Elišce Skřivanové, ta s valachem Farewell obdržela 69,691 %. 
 
Mezi dětmi se od samotného zahájení nejlépe vedlo Veronice Sedláčkové s Givestou. Pro mistrovský titul si dojela po ohodnocení tří výkonů známkou 72,217 %. O necelé dvě procenta méně připsala Marie Holíková s Buffalem (70,920 %) a třetí nejlepší výkony předvedla Kateřina Sekaninová s klisnou Handinnes, s výsledkem 70,499 %. 
 
V sobotu byla ve Zduchovicích ukončena také mistrovská soutěž družstev. Po součtu všech výsledků se mistry stali reprezentanti středočeské oblasti 2, tedy družstvo ve složení Johana Vášáryová, Hana Vášáryová, Darina Rosůlková, Aneta Kölblová. Druhá příčka patřila jihomoravským jezdcům, týmu ve složení Michaela Blatná, Eliška Šteflová, Markéta Vášová a Julie Sekaninová. Třetí nejlepší tým poté tvořily Petra Miki Civišová, Eva Jančaříková, Hana Civišová a Veronika Gajdolínová, tedy jezdkyně, které hájily barvy jihočeské. 
 
Foto: Jan Matuška 



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE