reklama 11C

CDI-W Herning: Úvodní kolo halového Světového poháru vyhrála Dufour

ikonka

V sobotu 23. října se v dánském Herningu jela první volná Grand Prix v rámci halové části Světového poháru WEL v sezoně 2021/2022. Nejvyšší známku dostala od rozhodčích domácí dvojice Cathrine Dufour a Atterupgaards Cassidy.
23.10.2021 22:11  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

 

Herning hostí ve dnech 22. – 24. října mezinárodní závody CDI5*-W, které jsou součástí halového drezurního Světového poháru WEL. První vítězství v sezoně 2021/2022 si připsala dánská jezdkyně Cathrine Dufour na valachovi Atterupgaards Cassidy. Dvojice dostala 87,115 %. 
 
Druhé místo získala další z dánských jezdkyň Carina Cassoe Krüth s klisnou Heiline´s Danciera a třetí příčku obsadila nizozemská dvojice Dinja van Liere a Hermes.
 
Stejně jako páteční Short Grand Prix také Freestyle absolvovala i německá šampionka ve všestrannosti Ingrid Klimke. V sedle hanoverského hřebce Franziska 15 skončila sedmá s bezmála 79 procent.
 
Další kolo v rámci drezurního World Cupu WEL 2021/2022 se odehraje v Lyonu během posledního říjnového víkendu.
 
Ilustrační foto: Arnd Bronkhorst / FEI



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE