reklama 11A

V Gorla Minore startuje CSIO. České družstvo nastoupí do Poháru národů

ikonka

V Gorla Minore začíná ve čtvrtek 22. dubna mítink CSI a o den později odstartuje také CSIO. Česká republika má v obou závodech své zastoupení. Čechy čeká Pohár národů. Během posledního dubnového víkendu to zdaleka není jediný výjezd našich jezdců.
21.04.2021 09:00  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

 

Český parkurový tým se zúčastní Poháru národů. Ten je na programu závodů CSIO Gorla Minore, a odehraje se v sobotu 24. dubna. Nastoupit by do něj měli Emma de Moussac, Ondřej Zvára, Filip Doležal a Alena Machová. Jako individuální jezdec je do CSIO nahlášená také Sára Vingrálková. Soutěží CSI2*, jež odstartují už ve čtvrtek, se zúčastní Charlotte de Moussac. O soutěž týmů je velký zájem a Čechy čeká konkurence z Německa, Velké Británie, Argentiny, Rakouska, Francie, Irska, Nizozemí, Slovenska, Španělska, Švýcarska a Itálie.
 

Výsledky z Gorla Minore najdete ZDE

 
V rakouském Lamprechtshausenu se během posledního dubnového víkendu bude konat mezinárodní mítink, který nabídne soutěže pro seniory i mladé věkové kategorie. V přihlášce ČJF figurují Adam Písařík, Oliver Písařík, Kamila Veselá či Kateřina Veselovská. 
 

Lamprechtshausen sledujte TADY

 
Polský Zakrzow se stane cílem drezurní reprezentace. Koná se tam CDI se soutěžemi pro mládež. S poníky jsou přihlášeny Zuzana Hradilová, Anna Procházková a Johana Vášáryová, která nastoupí ještě do CDIch a CDIJ. Tam je nahlášená také Tereza Matoušková.
 

Výsledky z CDI Zakrzow budou ZDE

 
V Itálii při CDI bude mít Česko také zastoupení. Představí se tam Eleonora Kinsky dal Borgo.
 
Foto: Kateřina Návojová



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE