reklama 11D

Start na jedničku. Aleš Opatrný vyhrál úvodní soutěž Prague Playoffs

ikonka

Lepší začátek Prague Playoffs si čeští fanoušci parkurového skákání nemohli přát. Letošní ročník zahájila česká hymna. Ve čtvrteční úvodní soutěži kategorie CSI5* si s kurzem bezchybně a nejrychleji poradila olympijská dvojice Aleš Opatrný a Forewer.
18.11.2021 18:59  |  Autor: Kateřina Návojová  |  Rubrika: Sport  |  
FOTOGALERIE
| FANCLUB
reklama 12A

 
Úvodní soutěž mezinárodního parkurového mítinku Global Champions Prague PlayOffs v pražské O2 areně se jela na výšce překážek 145/150 centimetrů. V ní se mezi světovou špičkou velmi dařilo i českým reprezentantům. 
 
Z vítězství se radoval český jezdec Aleš Opatrný v sedle valacha Forewera, a to se solidním náskokem. Vítězný čas se zastavil na hodnotě 57,52 vteřiny a znamenal náskok téměř jedné a půl vteřiny na druhého umístěného. Tím byl Švýcar Bryan Balsiger, který s klisnou Dubai du Bois Pinchet dokončil připravený parkur v čase 59,01 sekundy. Elitní trio uzavřela francouzská dvojice Titouan Schumacher a Atome Z. 
 
Vedle vítěze Aleše Opatrného si s parkurem dobře poradili i další dva čeští jezdci. Na konečné šesté místo dosáhl Kamil Papoušek s valachem Great Feelingem, jemuž časomíra ukázala hodnotu 61,31. O elitní dekorovanou pětku ho připravil až poslední startující. Pro pěkné osmé místo si dojel Vladimír Tretera s Gangsterem vh Noddevelt. 
 
Foto: Kateřina Návojová
 




Sledujte vysílání EquiTV.cz nebo poslouchejte EquiRadio.cz

 

Přihlaste se k odběru týdenního newsletteru ZDE!

 

Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

FB skupiny Jezdci.cz, EquiTV.cz a EquiRadio.cz

 
Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE