reklama 11B

Anna Kellnerová startuje v St. Tropez. Zahajovací soutěž šla bezchybně

ikonka

Od čtvrtka 24. září startuje Anna Kellnerová se svými třemi koňskými svěřenci na mezinárodních závodech kategorie CSI5*/CSI2* ve francouzském St. Tropez – Grimaud. Čtvrteční zahajovací soutěž do 130 cm absolvovala s Balguerem bezchybně.
24.09.2020 16:15  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

 
V úvodní čtvrteční soutěži mezinárodních parkurových závodů ve francouzském St. Tropez na výšce do 130 centimetrů startovala Anna Kellnerová v sedle Balguera a dokončila s ním čistě v patnáctém nejrychlejším čase. 
 
Od 16:50 hodin začíná soutěž kategorie CSI5* na výšce 145 centimetrů. Do ní nastoupí česká reprezentantka s klisnou Catch Me If You Can Old jako 26. v pořadí (cca v čase 17:45 hod.).
 
Výsledky najdete POD TÍMTO ODKAZEM
 
On-line přenos můžete sledovat TADY
 
Foto Kateřina Krpelová a stream



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE