reklama 11A

Ve Valkenswaardu se sešla absolutní skoková elita. Nechybí české barvy

ikonka

Jediné řádné kolo zažila začátkem sezony 2020 série Global Champions, aby jí pak ukončila pandemie koronaviru. Přesto se podařilo nakonec zorganizovat druhý mimořádný mítink. Koná se od 11. září ve Valkenswaardu a na startu je i Anna Kellnerová.
10.09.2020 11:09  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

 

Parkurová špička nejen z Evropy se sjela do nizozemského Valkenswaardu, aby po taktovkou ředitele Global Champions Jana Topse předvedla vrcholné sportovní výkony. Po dlouhé odmlce je to teprve druhé a také poslední kolo tohoto prestižního seriálu. Ten byl již v jarních měsících zrušen a z kalendáře FEI tak zmizela naprostá většina pětihvězdových závodů. Je to tedy jedinečná příležitost pro nejlepší dvojice světa poměřit letos síly. 
 
Na startu nebude chybět také česká reprezentantka Anna Kellnerová, která se v posledních týdnech představila ve skvělé formě. Konkurence však bude obrovská. Své nejlepší jezdce vyslali Němci, Belgičani, Švédi. Na soupisce jsou Christian Ahlmann, Daniel Deusser, Ludger Beerbaum, Marcus Ehning, Peder Fredricson, Pieter Devos, Olivier Philippaerts nebo Jos Verlooy.
 
Domácí barvy budou hájit Harrie Smolders, Jeroen Dubbeldam, Maikel van der Vleuten nebo jeho otec Eric van der Vleuten. Dorazili Brit Scott Brash či irští reprezentanti Denis Lynch a Darragh Kenny. Představí se i švýcarský jezdec Martin Fuchs, Australanka Edwina Tops-Alexander a řada dalších hvězd.
Program začíná v pátek 11. září. Vrcholy však přijdou v sobotu v podobě Grand Prix a v neděli pak se pojede dvoukolová soutěž týmů Global Champions League.
 

Výsledky najdete ZDE

 

Stream můžete sledovat TADY

 
Foto: Stefano Grasso / GCL



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE