reklama 11C

Obrazem: Po druhém kole ME v Riesenbecku vede Fuchs. Druhý je Kukuk

ikonka

V pátek od 13:00 pokračuje v německém Riesenbecku třetí částí mistrovství Evropy v parkurovém skákání. Do čela průběžného pořadí se po druhé bezchybné jízdě zařadil Martin Fuchs s koněm Leone Jei ze Švýcarka. Podívejte se na čtvrteční fotogalerii.
03.09.2021 12:35  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
FOTOGALERIE
| FANCLUB
reklama 12C

 
Martin Fuchs Leone Jei čistou čtvrteční jízdou výrazně pomohl i svému švýcarskému týmu, který po dvou kolech vede. V kategorii jednotlivců má jen 1,31 bodu. 
 
Průběžnou druhou příčku si druhý soutěžní den zajistil Němec Christian Kukuk s hřebcem Mumbai, na jehož kontě je 1,93 bodu. Třetí pozice v průběžném účtování patří švédské dvojici Rofl-Göran Bengtsson a Ermindo W. Ta má nyní 1,96 bodu.
 
V týmovém klání jsou na tom momentálně nejlépe Švýcaři s 5,47 body před druhými reprezentanty Německa, jejichž konto je zatíženo 8,77 trestnými body. Ze třetího místa v pátek nastupují do finále soutěže družstev Švédové, kteří zapsali prozatím 11,59 trestných bodů. 
 

Nepřehlédněte: Už teď je to pro mě úspěch. Cokoliv navíc bude bonus, říká Zvára o ME

 
Česká republika bohužel už do konečných výsledků nezasáhne. Jan Štětina s Gylordem druhý parkur nedokončil a jelikož naši nastupovali pouze ve třech, z týmového klání byli vyloučeni. Držet palce tak můžeme už pouze Ondřejovi Zvárovi s Cento Lanem v kategorii jednotlivců.
 
Prohlédněte si fotogalerii ze čtvrtečního kola mistrovství Evropy, kterou jsme připravili ve spolupráci s Tomášem Holcbecherem a reportérem Mezinárodní jezdecké federace Christophem Tanierem.
 
Foto: Tomáš Holcbecher a Christophe Taniere / FEI
Zdroj: časopis Jezdectví a oficiální fotobanka FEI



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE