reklama 11A

Nizozemci vedou po drezuře na ME čtyřspřeží. Češi jsou šestí

ikonka

V pátek 3. září pokračovalo v Budapešti mistrovství Evropy čtyřspřeží. Drezuru odjela druhá polovina startovního pole, což značně zamíchalo průběžným pořadí. Nejlepší výkon z Čechů předvedl Radek Nesvačil. Tým je průběžné šestý. Vedou Nizozemci.
03.09.2021 19:16  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

 

Drezura na mistrovství Evropy čtyřspřeží je kompletní. V pátek 3. září odjela své úlohy druhá polovina startujících, a to značně zamíchalo pořadím.
 
Nejlepší výkon podala Němka Mareike Harm, druhou nejvyšší známku dali rozhodčí Bramovi Chardonovi z Nizozemí a třetí je průběžně Francouz Benjamin Aillaud.
 
Z českých jezdců si nejlépe vedl Radek Nesvačil, který startoval právě v druhé polovině startovní listiny. Před maratonem je na šestnácté příčce. Jeho bratr Jiří Nesvačil junior je devatenáctý a Jiří Nesvačil senior je devětatřicátý. V hodnocení týmů jsou Češi na průběžné šesté příčce z celkových devíti. V čele jsou Nizozemci.
 
Foto: Richard Juilliart / FEI



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE