reklama 11B

Na dostihovém závodišti v Budapešti rostou vozatajské překážky pro ME

ikonka

Hlavní město Maďarska bude na přelomu srpna a září letošního roku hostit mistrovství Evropy čtyřspřeží. Uprostřed dostihové dráhy v Budapešti se již nyní rýsují zcela nové překážky pro vozatajský maraton.
18.02.2021 09:05  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

 
Maratonské překážky pro mistrovství Evropy čtyřspřeží 2021, které proběhne v Budapešti od 30. srpna do 5. září, rostou přímo uprostřed dostihové dráhy. 
 
Na pozemcích, kde se obvykle konají také dostihy chrtů, ragby a závody v moderním pětiboji, nově vyrůstá osm překážek s dvěma vodními prvky. Jak informoval nizozemský web Hoefnet, jedna z vodních překážek bude vybavena krásným mostem, který slibuje nádherný výhled pro vozataje, ale i diváky. Těch by se do areálu mělo dostat zhruba šest tisíc.
 
Vedle hlavní arény jsou vybudovány také dva travnaté tréninkové obdélníky. Budování vozatajských překážek zapadá do dlouhodobé strategie majitele areálu Kincsem Nemzeti Kft. Záměrem je, aby se na patnáctihektarové ploše obklopující Kincsem Park konaly do budoucna velké závody. 
 
Závodiště se nachází v samém srdci Budapešti, jen pár kilometrů od Národní jezdecké haly a sportovního areálu, kde sídlí Maďarská jezdecká federace. 
 
Zdroj: Hoefnet.nl, Foto: Zoltán Váraljai (použito se svolením vydavatele)



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE