reklama 11C

Mistrovské Martinice proběhnou. Diváci musí sedět, říká Aleš Suchánek

ikonka

Mistrovství České republiky v parkurovém skákání 2020 proběhne za účasti diváků. To je zásadní informace ze středy 23. září. „Kapacita bude omezena tak, aby všichni měli místo k sezení,“ upozorňuje Aleš Suchánek na nová opatření.
23.09.2020 17:08  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
VIDEO
| FANCLUB
reklama 12A
 
Ve středu 23. září byla představena nová vládní nařízení, která se dotknou všech hromadných akcí, včetně těch sportovních. Počet diváků na venkovních sportovních akcích se omezí na dva tisíce, pokud jde o akce s více sektory. Bez sezení jsou povoleny akce pouze do padesáti osob. Znamená to tak jediné, kapacita areálu musí být vždy uzpůsobena počtu míst k sezení. 
 
„Čekali jsme, co přinese dnešní prohlášení ministra zdravotnictví. Dnes už věříme, že vše proběhne tak, jak má a přípravy běží na plné obrátky,“ řekl ve středu 23. září v rozhovoru pro EquiTV.cz Aleš Suchánek, který je člen realizačního týmu mistrovství České republiky v parkurovém skákání 2020, které se uskuteční v Martinicích u Březnice od čtvrtka 1. do neděle 4. října. 
 
„Včera ráno to vypadalo, že bude maximálně sto lidí na akci a všichni v rouškách, dnes platí, že na venkovní akce musí být maximálně dva tisíce osob a všichni musí mít místo k sezení. – Takže počítáme místa k sezení. Budeme to řešit v nejbližších hodinách a dnech. – Variantu, jak to udržet v mezích zákona, určitě najdeme. Bude vyhrazen sektor pro jezdce a samostatný sektor pro diváky. Pro Martinice, které jsou velmi rozhlehlé, to hratelné je,“ pokračuje Aleš Suchánek.
 

 
 
Středa 23. září je důležitý den z hlediska přihlášek. „Dnes do třiadvaceti hodin musí být všichni účastníci nahlášeni u sekretářů oblastí a ti musí do 25. září vše zpracovat do JISu,“ upozorňuje Suchánek. Stejný termín se týká i objednávek ustájení pro koně.
 
Další důležitá zpráva je, že organizátoři připravili ve spolupráci s internetovou televizí EquiTV.cz navýšení přenosů. „Dohodli jsme se s EquiTV.cz ve spolupráci s Českou jezdeckou federací, že rozšíříme on-line vysílání na všechny čtyři soutěžní dny,“ dodal Aleš Suchánek. 
 
Celý rozhovor si můžete poslechnout prostřednictvím videa. Veškeré aktuality ke zmíněné akci budou průběžně publikovány na adrese www.mistrovskemartinice.cz



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE