reklama 11D

Miroslav Trunda má za sebou drezurní úlohu na MS mladých koní v Lionu

ikonka

Od 20. října probíhá ve francouzském Lion d' Angers mistrovství světa mladých koní ve všestrannosti. Za Českou republiku tam startují tři jezdci – Miroslav Trunda, Eliška Opravilová a Gabriela Adamcová. Ve čtvrtek startoval Miroslav Trunda.
21.10.2021 18:25  |  Autor: Denisa Vegrichtová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Ve čtvrtek 21. proběhl ve francouzském Lion d' Angers první závodní den mistrovství světa mladých koní ve všestrannosti. Na programu byly drezurní úlohy pro první polovinu startujících. Závodí se ve dvou kategoriích – šesti a sedmiletí koně. 
 
Českou republiku zde reprezentují tři jezdci se čtyřmi koňmi. V kategorii šestiletých koní startují Gabriela Adamcová s klisnou Linzi, Eliška Opravilová s klisnou Vila Rufa a Miroslav Trunda v sedle hřebce Lotus Palita. Miroslav Trunda má s sebou i zástupkyni sedmiletého ročníku, klisnu Ideale Coeur de la Licorne.
 
Drezurní úlohu má za sebou zatím pouze Miroslav Trunda se sedmiletou klisnou, ostatní dvojice figurují v druhé polovině startovní listiny a svoji úlohu pojedou v pátek. Miroslav Trunda s Ideale byl za svoji úlohu ohodnocen 63,02 %, což po první polovině startujících stačí na průběžnou dvacátou třetí příčku s přepočtem 37,6 bodu.
 
Foto: poskytl Miroslav Trunda



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE