reklama 11D

Trundovi s Shutterflyke se ve Strzegomi dařilo. V CCI4*-L dojel třetí

ikonka

Miroslav Trunda si v neděli 17. října dojel se svou olympijskou klisnou Shutterflyke pro třetí místo v soutěži CCI4*-L v polské Strzegomi. Češi se neztratili ani v ostatních úrovních. Diana Lochmanová se umístila v TOP10 v soutěži CCIOY3*-L.
17.10.2021 18:16  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

 

Neděle 17. října uzavřela program mezinárodních závodů ve všestrannosti, které se konaly ve Strzegomi v Polsku. Zatímco v některých kategoriích bylo rozhodnuto už o den dřív, fanoušci Miroslava Trundy si na jeho výsledek museli počkat až do posledního dne. 
 
Ve dvojici se svou olympijskou klisnou Shutterflyke absolvoval nejvyšší vypsanou úroveň CCI4*-L. Od drezury k parkuru měly jeho výkony vzestupnou tendenci, a nakonec se v závěru dostal do TOP3, když obsadil třetí místo. Vítězkou se stala Britka Libby Seed na koni Heartbreaker Star Quality. 
 
V dlouhém formátu tříhvězdové soutěže CCI si z českých jezdců vedl nejlépe Jaroslav Abík, který s Madockem dojel desátý. O tři příčky níže dokončil Miroslav Trunda na Manorovi. V nejlepší desítce dokončila Diana Lochamanová se Simonem soutěž pro mladé jezdce CCIOY3*-L. 
 
Ilustrační foto: poskytl Miroslav Trunda



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE