reklama 11B

Miloslav Příhoda: Ve Všeticích jsou úžasné terény. Fyzička bude super

ikonka

Po návratu ze závodů ve Švýcarsku se Miloslav Příhoda definitivně přestěhoval do nového působiště ve Všeticích. Tamní prostředí si nemůže vynachválit. „Už jsem s Ferdou vyzkoušel místní terény. Je to super, co se týče kopců a luk,“ říká.
15.09.2020 15:08  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
EXKLUZIVNĚ
| FANCLUB
reklama 12B

 
Stěhování pro Miloslava Příhodu byl poměrně hektické, neboť jej musel zvládnout v rozběhnuté sezoně. 
 
„Během týdne se nám ovšem všechno podařilo přestěhovat. Ještě před odjezdem do Švýcarska jsem se do Všetic párkrát otočil s věcmi, o víkendu stěhovala moje přítelkyně a já jsem sem přivezl v pondělí nad ránem po cestě ze Švýcarska Ferreoluse. Během dne jsme pak přesunuli i zbytek koní. Společně s jedním novým svěřencem na trénink jich zde máme nyní jedenáct,“ prozradil Příhoda.
 

PSALI JSME: Příhoda: Ferreolus už má nového spolumajitele. V září se stěhujeme

 
Ve Všeticích má anglické boxy pod halou s výhledem do parku. „Máme tu naprosto ideální zázemí a super jsou i terény. Co se týče kopců a luk, tak je to nesrovnatelné s tím, co bylo ve Sloupně. Tam to byla jedna velká placka a tady zase není vůbec rovina. Už se moc těším, co to udělá s koňmi po fyzické stránce. Člověk tady nasedne na koně a dokud chce jet tak může, příroda je tu nádherná,“ pokračuje přední český reprezentant ve všestrannosti.
 
Pokud nebude omezeno cestování, tak by rád Miloslav Příhoda vyrazil ještě na jedny čtyřhvězdové závody: „Po dohodě s Vláďou Malákem se plánuji nahlásit na druhý říjnový týden do polské Strzegomi.“ V nejbližších dnech se každopádně chce ve Všeticích pořádně zabydlet: „Zatím bydlíme přímo v areálu a až se rozkoukáme, tak budeme přemýšlet, zda tu zůstaneme, nebo si budeme hledat své vlastní bydlení,“ dodal Miloslav Příhoda.



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE