reklama 11A

Decathlon.cz nabízí: Připravte se na zimu. Oblečení Fouganza zahřeje

ikonka

/PR článek/ Zima se nezadržitelně blíží. S kolekcí Fouganza vás nemůže překvapit. Pořídit si můžete hřejivé rajtky v několika barevných variantách, polo triko Warm nebo parku, na jejímž vývoji a testování si produktový tým dal skutečně záležet.
13.10.2022 11:30  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12C

 

Zimní období se opět blíží a je dobré se na něj připravit včas. Ranní mlhy, přízemní mrazíky, ale i bahno a spousta prachu. To vše nás čeká. Prohlédněte si zimní kolekci Fouganza, která vám pomůže tuto část roku přečkat. 
 
Dámské rajtky 180 jsou ideální na podzim a do suchých zimních dnů. Jsou bavlněné, z vnitřní strany česané, aby příjemně zahřály v sedle. Jezdec se v nich ale zároveň při práci nepotí. Díky materiálu jsou velmi pohodlné a pružné. 
 
Silikonový grip po celém sedu napomáhá lepšímu kontaktu se sedlem. Vzorek je navržen tak, aby byl na nejvíce namáhaných místech silnější. Do velké kapsy na stehně se schová i telefon s větší úhlopříčkou a můžete ho tak mít neustále při sobě. V letošním roce přibyla k námořnicky modré variantě také zcela nová, tmavě béžová. 
 
Ve stejné barvě najdete nyní v nabídce také velmi oblíbené polo tričko 500 WARM, které se nejpohodlněji nosí jako druhá vrstva přes přiléhavé termotriko. Můžete jej kombinovat s vestou na podzim i teplou bundou v zimě. NÁŠ TIP: toto tričko nemusíte nosit jen ke koním. Vyzkoušejte ho třeba na procházce nebo běžkách. 
 
Pokud patříte mezi zimomřivé jezdce, máme pro vás hned dvě doporučení na opravdu teplé kousky jezdeckého šatníku. Jako první zmíníme zateplené rajtky Kipwarm. Ty jsou naší stálicí už několik let a za tu dobu prošli jen malou obměnou. Protože proč něco měnit, když si je oblíbily už desetitisíce jezdců v Evropě? Jsou nepromokavé a větruodolné, mají zvýšený bederní pás s jemňoučkým kožíškem, aby jezdci netáhlo na záda, a jejich materiál v sedle neklouže. 
 
K těmito rajtkami se skvěle doplňuje hřejivá parka 580, na jejímž vývoji i testování si produktový tým dával skutečně záležet. Každá část je do detailu promyšlena a přizpůsobena potřebám jezdcům. Ať už jsou to prodloužené rukávy na hřbetu ruky, manžety u zápěstí proti pronikání chladného vzduchu, odnímatelná kapuca s kožíškem nebo rozparek na zádech. Díky svému designu a projmutému střihu skvěle sedí a jezdkyně si ji oblíbily nejen do stáje, ale i na běžné nošení. Častokrát pod ni stačí jen tričko nebo lehká košile a pořád jste v teple. Na výstavě Kůň v Lysé nad Labem patřila k nejvíce prodávaným kouskům. 
 
Dnes je už dobře známo, že největší zima je vždycky od nohou. Nepomáhají tomu ani kovové třmeny. Teplá perka proto bývají první zimní výbavou, kterou je třeba vytáhnout ze skříně. Perka 500 WARM jsou vyrobena ze syntetického materiálu, který poskytuje stejné pohodlí, jako kůže, ale je zároveň mnohem odolnější a nevyžaduje tolik péče. K jejich očištění stačí použít jen navlhčenou houbičku. Uvnitř jsou perka zateplená příjemným kožíškem. Aby se rychle nazouvala, mají na patě zip. Pro ty, kterým ale perka se zipem nevyhovují, je k dispozici také čistě nazouvací varianta. 
 
Kromě pérek najdete v zimní nabídce také vysoké boty 900. Jejich spodní část vychází ze zateplených perek popisovaných výše. Na holeni jsou taktéž vyteplené umělou kožešinou a zapínání zajišťují tři široké suché zipy. 
 
Nezapomeňte ale ani na další kousky. V kolekci podzim/zima 2022 na vás čeká oblečení a doplňky nejen pro dámy, ale i děti a muže. 



Sledujete novinky o koních, jezdectví a dostizích na Jezdci.cz a pouštíte si pravidelně vysílání EquiTV.cz a EquiRadia.cz? Máme pro vás novinku - spouštíme Fancluby Jezdci.cz a EquiTV.cz EquiRadio.cz, jejichž prostřednictvím můžete podpořit další existenci našeho zpravodajství.

Zaplacením ročního nebo půlročního příspěvku umožníte, aby veškerý redakční obsah s výjimkou bonusů pro členy fanclubu zůstal nadále volně přístupný všem uživatelům a přímo se tak budete podílet i na propagaci všech koňských sportovních disciplín. Zároveň dostanete přednostní přístup k velké části našich materiálů, které si můžete přečíst v časovém předstihu, pravidelnou možnost získat různé slevy na zboží našich partnerů a účast v soutěžích o ceny.

Roční členství ve Fanclubu Jezdci.cz stojí 600 Kč, půlroční příspěvek je 300 Kč. Pokud chcete být členem obou fanklubů Jezdci.cz i EquiTV.cz, můžete využít zvýhodněnou variantu 1000 Kč (roční) a 500 Kč (půlroční). Další podrobnosti najdete na tomto odkazu.

Newsletter a komunity na síti

Kromě největšího českého serveru o koních Jezdci.cz, internetové televize EquiTV a stále populárnějšího EquiRadia pro vás připravujeme i pravidelný newsletter Jezdecký zpravodaj, který jednou týdně shrnuje vše podstatné z koňského dění a každý pátek ho doručujeme přímo do vašeho e-mailu.

K odběru toho nejlepšího z našeho zpravodajství se můžete přihlásit ZDE!

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE