reklama 11B

Edwina Tops-Alexander po pádu v Olivě má zlomená žebra. Chce do Dauhá

ikonka

Australská parkurová hvězda Edwina Tops-Alexander předčasně ukončila své působení na Spring Mediterranean Equestrian Tour ve španělské Olivě. Po pátečním startu má dvě zlomená žebra. Doufá však, že bude moci startovat za čtyři týdny v Dauhá.
02.02.2021 09:00  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C
 
„Bohužel, neměla jsem úspěšné zakončení závodů v Olivě. Po pátečním pádu se ukázalo, že jsem si zlomila dvě žebra. Mám však velké štěstí, že jsem si přivodila jen toto drobné zranění a chci poděkovat všem za velkou podporu a povzbuzující zprávy. Budu v pořádku, jsem opravdový Australan a doufám, že za čtyři týdny pojedu do Dauhá. Budu vás průběžně informovat a doufám, že mezitím natočíme několik videí,“ informovala své fanoušky na Instagramu Edwina Tops-Alexander.
 

NEPŘEHLÉDNĚTE: Edwina Tops-Alexander: Na koně jsem vydělávala sběrem golfových míčků

 
V katarském Dauhá na konci února proběhnou mezinárodní skokové závody CSI5*, které předcházejí úvodnímu kolu prestižní série Global Champions. Edwina by měla být během GCL 2021 jednou z opor týmu Valkenswaard United, společně s Marcusem Ehningem, Pederem Fredricsonem, Albertem Zorzim, Bertramem Allenem a mladým Gillesem Thomasem (U25).
 
Parkurové série Longines Global Champions Tour a Global Champions League odstartují ve dnech 4. až 6. března v Dauhá a po patnácti zastávkách vyvrcholí od 18. do 21. listopadu v pražské O2 areně při galashow světového parkuru GC Prague Playoffs.
 
Foto archiv jezdkyně 
Zdroj: Instagram



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE