reklama 11B

Klusáci živě: Vítěz derby se vrací do Chuchle. Sledujte Cenu Tilherra

ikonka

Loňský vítěz klusáckého derby Inaccessible Grou se letos vítězně vrátil na českou půdu. V sobotu ho čeká v Chuchle Areně Praha souboj s třídovým Dark Lookem. Celý dostihový den můžete sledovat živě na internetové televizi EquiTV.cz.
20.06.2020 10:27  |  Rubrika: Dostihy  |  
ŽIVĚ
| FANCLUB
reklama 12C
 
V sobotu 20. června pokračuje dalším mítinkem v Chuchle Areně Praha klusácká sezona. Velká červnová cena hlavního města, známá i pod svým tradičním názvem Cena Tilherra, má sice ze všech dostihů programu nejmenší pole, nabízí však velkou kvalitu. Loňský vítěz derby Inaccessible Grou se utká s další velkou hvězdou letošní sezony Dark Lookem.
 
Není to však zdaleka jediné lákadlo klusácké soboty. Atraktivně obsazeným Memoriálem Václava Bořka – Dohalského pokračuje seriál pro francouzské klusáky. Celý mitink můžete opět sledovat živě na EquiTV.
 
První z osmi dostihů startuje ve 14:00, přímý přenos začíná ve 13:15.
 

Live stream můžete sledovat NA TÉTO STRÁNCE

 
Celý sobotní program včetně startovních listin najdete na webu České klusácké asociace s adresou www.czetra.cz



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE