reklama 11A

Harry Charles vyhrál v Londýně. Vycházející hvězda si podmanila diváky

ikonka

Příslušník nastupující parkurové generace Harry Charles se blýskl při Světovém poháru v Londýně. V neděli 19. prosince tam s klisnou Stardust vyhrál hlavní soutěž mítinku, když za sebou nechal zkušené jezdce Harrieho Smolderse a Johna Whitakera.
19.12.2021 20:42  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

 

Vítězem šestého kola parkurového Světového poháru WEL se stal teprve dvaadvacetiletý britský reprezentant Harry Charles. Jezdec, který přes své mládí okusil letos olympijskou atmosféru, sedlal oldenburskou klisnu Stardust a podmanil si londýnské publikum. Po bezchybném výkonu za sebou nechal dalších deset účastníků rozeskakování. 
 
Nejblíže se k jeho času dostal Nizozemec Harrie Smolders, který s Monacem rovněž nechyboval, a dojel druhý. Třetí byl se dvěma nulami další domácí reprezentant John Whitaker. Zkušený jezdec se představil v sedle francouzského valacha Unick du Francport. 
 
Další mítink Světového poháru se měl konat v Mechelenu ještě před koncem roku 2021, ten však byl zrušen, a tak se nejlepší evropští jezdci představí až v polovině ledna v Basileji.
 
Foto: Jon Stroud / FEI



Sledujte vysílání EquiTV.cz nebo poslouchejte EquiRadio.cz

 

Přihlaste se k odběru týdenního newsletteru ZDE!

 

Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

FB skupiny Jezdci.cz, EquiTV.cz a EquiRadio.cz

 
Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE