reklama 11B

Zahájení halového Světového poháru spřežení v Lyonu ovládl Boyd Exell

ikonka

Australský reprezentant Boyd Exell nenechal v neděli 31. října nikoho na pochybách, že se i v sezoně 2021/2022 popere o titul šampiona Světového poháru. V Lyonu ovládl první bodované kolo. Zazářil i Belgičan Dries Degrieck, který dojel druhý.
31.10.2021 18:45  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

 

První kolo halové části Světového poháru čtyřspřeží hostil francouzský Lyon ve dnech 30. – 31. října. Zatímco sobotní zahajovací soutěž vyhrál trochu překvapivě Belgičan Dries Degrieck, v neděli už nenechal nejlepší vozataj světa Boyd Exell nikoho na pochybách, že i v této sezoně se popere o titul.
 
Australský reprezentant dokončil rozjížďku tří nejlepších spřežení bez chyb v čase 144,83 sekundy. Získal tak v prvním kole World Cupu nejvyšší bodový příděl. Ani Degrieck v rozhodující jízdě nechyboval, na průjezd kurzem však potřeboval o tři sekundy víc. Belgický jezdec tak obsadil druhé místo. Třetí skončil Nizozemec Koos de Ronde. 
 
Ilustrační foto: Scoop Dyga Icon Sport / FEI



Sledujte vysílání EquiTV.cz nebo poslouchejte EquiRadio.cz

 

Přihlaste se k odběru týdenního newsletteru ZDE!

 

Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

FB skupiny Jezdci.cz, EquiTV.cz a EquiRadio.cz

 
Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE