reklama 11B

Epaillard ve formě. Po sobotním vrcholu v Madridu vyhrál i World Cup

ikonka

Čtvrté kolo parkurového halového Světového poháru WEL sezony 2021/2022 hostil Madrid. V neděli 28. listopadu tam v hlavní soutěži zvítězil francouzský reprezentant Julien Epaillard, který si do španělské metropole přivezl skvělou formu.
28.11.2021 17:33  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |  
FOTOGALERIE
| FANCLUB
reklama 12A

 

Soutěží zapsanou do Světového poháru Západoevropské ligy FEI vyvrcholilo CSI s pěti hvězdami, které hostil ve dnech 25. – 28. listopadu Madrid. Výbornou formu si do Španělska dovezl francouzský jezdec Julien Epaillard, který ovládl už vrchol sobotního programu. V sedle hanoverského valacha Solera MS nenašel přemožitele na parkuru do 150 centimetrů.
 
O den později pak triumfoval v hlavní soutěži mítinku, jejíž překážky dosahovaly ještě o deset centimetrů výš. Sedlal ryzáka Billabong du Roumois a v rozeskakování s ním porazil pět dalších dvojic, když projel cílem s nulou v čase 41,24 sekundy.
 
Druhé místo obsadil Němec David Will. Ten spolu s valachem C Vier rovněž nechyboval, byl ale o bezmála sekundu a půl pomalejší. Třetí dojel rovněž čistý Denis Lynch na koni GC Chopin´s Bushi.
 
Foto: Stefano Grasso / FEI



Sledujte vysílání EquiTV.cz nebo poslouchejte EquiRadio.cz

 

Přihlaste se k odběru týdenního newsletteru ZDE!

 

Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

FB skupiny Jezdci.cz, EquiTV.cz a EquiRadio.cz

 
Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE