reklama 11B

Vozatajský jazykolam. V londýnské hale ExCel exceloval Boyd Exell

ikonka

Jasným vítězstvím Australana Boyda Exella skončilo čtvrté kolo halového Světového poháru čtyřspřeží. To se jelo v sobotu 18. prosince v londýnské hale ExCel. Australský jezdec, ačkoliv tentokrát nemohl bodovat, vede suverénně žebříček série.
19.12.2021 09:58  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |  
FOTOGALERIE
| FANCLUB
reklama 12D

 

V sobotu 18. prosince se v hale ExCel v docích na jihu Londýna konalo čtvrté kolo Světového poháru čtyřspřeží 2021/2022. 
 
Soupeřům tam opět ujel Australan Boyd Exell, který zvítězil po bezchybné a nejrychlejší jízdě. Na druhého Nizozemce Koose de Ronde měl náskok sedmi sekund. Třetí dojela německá reprezentantka Mareike Harm, jež si umístění zajistila precizním čistým výkonem. 
 
Boyd Exell startoval na tomto mítinku takzvaně na divokou kartu, a tak nepatřil v účastníkům, kteří mohou bodovat. Přesto je však suverénním lídrem tabulky, protože v sezoně vyhrál v Lyonu i Stockholmu. V Ženevě si připsal body za druhou příčku.
 
Vzhledem k tomu, že byly zrušeny povánoční závody v Mechelenu, čeká jezdce už jen únorové zastavení v Bordeaux a dubnové finále, které hostí Lipsko.
 
Foto: Jon Stroud / FEI



Sledujte vysílání EquiTV.cz nebo poslouchejte EquiRadio.cz

 

Přihlaste se k odběru týdenního newsletteru ZDE!

 

Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

FB skupiny Jezdci.cz, EquiTV.cz a EquiRadio.cz

 
Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE