reklama 11B

CAI Nebanice zahájeno. První drezury se jely navzdory přívalům vody

ikonka

V Nebanicích se od středy 14. července závodí naplno. Pořadateli vozatajského Světového poháru sice přidělaly práci přívalové deště, ale i navzdory tomu odstartoval program dle plánu, a drezuru už mají za sebou jezdci ve třech kategoriích.
14.07.2021 21:18  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

 

Počasí přidělalo práci pořadateli vozatajského Světového poháru v Nebanicích. Západ Čech, stejně jako velkou část republiky, zasáhly v předvečer prvních drezurních úloh bouřky s přívalovými dešti. Navzdory tomu se v Nebanicích závodí naplno. 
 
Ve středu 14. července odjeli své drezurní úlohy účastníci kategorie jednospřeží CAI2*, v níž se nejvíce dařilo Němce Carole Slater-Diener. Do maratonu vstoupí s 47,67 trestnými body. Jediný český účastník Michal Žák je průběžně čtvrtý.
 
V soutěži párů pony v tříhvězdové úrovni vede po drezuře dánské spřežení vedené Mariou Buchwald s výsledkem 49,04 trestných bodů. Třetí Milan Kadlec zajel se skóre 66,83. Drezura byla také na programu čtyřspřeží pony. Jako lídr pojede maraton Francouzka Caroline Pariat. 
 
Foto: Martin Koudela



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE