reklama 11B

Dění v týdnu: Vrchol Zlaté podkovy, MČR pony i řada výjezdů do ciziny

ikonka

Předposlední srpnový víkend je nabitý jezdeckými akcemi. Čeští reprezentanti se chystají do zahraničí třeba na CCI Strzegom nebo na CSI do Wiener Neustadtu. Doma vyvrcholí seriál Zlaté podkovy a odehraje se zduchovické MČR pony.
17.08.2021 14:30  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

 

Nabitý víkend čeká jezdce, a to jak ty, kteří zamíří do zahraničí, tak ty, kteří se rozhodli závodit doma. V Humpolci se od 19. do 22. srpna koná finále Zlaté podkovy. Tradičně jsou na programu soutěže všestrannosti i spřežení. 
 
Zduchovice hostí, stejně jako každý rok, mistrovství České republiky v drezuře a parkurovém skákání pro jezdce na pony. První mistrovská soutěž je na programu už ve středu 18. srpna.
 
V Ptýrově se odehraje atraktivní Noční Velká cena, která je řadu let součástí Českého skokového poháru. Diváci se na ní mohou těšit v sobotu 21. srpna.
 
Kalendář ČJF dále nabízí na dvacet dalších závodů napříč celou republikou. Skákat se bude v Ostravě, Svobodě nad Úpou, Rudné nebo Klatovech. Drezurní úlohy vypsali v Dolní Přími.
 
Početná ekipa míří na parkurové závody CSI do Wiener Neustadtu. Představí se tam třeba Aleš Opatrný a Kamil Papoušek, a také Marek Klus, Filip Doležal či Lucie Strnadlová a Nikola Bielíková. Na CSI do Kronenbergu jsou nahlášené sestry Emma a Charlotte de Moussac a ve Valkendswaardu odstartují Valentýna Kuková, Adam Písařík a Oliver Písařík.
 
Jezdci všestrannosti se představí na mezinárodních závodech CCI ve Strzegomi. Vypsané jsou soutěže od jedné do čtyř hvězd. Do nejvyšší obtížnosti by měl nastoupit Pavel Březina s Cona Ciou. V italské Taipaně se odehraje rovněž CCI, a to za účasti Elišky Opravilové. České barvy budou zastoupeny na drezurním CDI Crozet. Startovat tam bude Eleonora Kinsky dal Borgo.
 
Ilustrační foto: Josef Malinovský



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE