reklama 11B

Dění v týdnu: Trojí CCI v cizině. Doma se koná CDI i tradiční memoriál

ikonka

Poslední červnový víkend přinese hned troje mezinárodní závody ve všestrannosti, kam mají namířeno čeští jezdci. Miloslav Příhoda se chystá na tři hvězdy do Kreuthu. Domácí scéna má také co nabídnout. Třeba CDI v Brně nebo Memoriál Jana Papouška.
23.06.2021 17:30  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |  
AKTUALIZOVÁNO
| FANCLUB
reklama 12B

 

Hned troje mezinárodní závody ve všestrannosti budou cílem českých jezdců během posledního červnového víkendu. Miloslav Příhoda pojede s Ferreolem v CCI3*-S v německém Kreuthu. Spolu s ním tam míří Eliška Ciarkowská s Kimou-H do CCI2*-S.
 
Početná ekipa vyrazí do Polska do Strzegomi. Podle přihlášek by se tam v CCI3*-L měla představit Michaela Balounová s Empatií, Diana Lochmanová na Simonovi a Barbora Seligová s Expressem EV. České barvy budou mít zastoupení i v dalších soutěžích. Pavel Březina s klisnou Cona Ciou se chystá do Avenches (SUI), kde by měl nastoupit do CCI4*-S.
 
Naši voltižéři zasáhnou do CVI v Budapešti. Závodit budou skupiny TJJ Lucky Drásov a TJ Slovan Frenštát. Mezi jednotlivci jsou na soupisce vedle dalších jmen zapsané zkušené reprezentantky Kateřina Kocurová a Tereza Czyžová. 
 
Parkurové reprezentantky nastoupí do soutěží při CSI v Knokke, kam jsou nahlášené Emma de Moussac a Anna Makovská, a také v Bonheidenu, kam jede Kateřina Tomanová
 
Bez české účasti tentokrát proběhne další kolo série Global Champions, které se koná v Paříži. Z týmu Prague Lions jsou přihlášení Nizozemci Jur Vrieling a Leopold van Asten a Španěl Sergio Alvarez Moya.
 
 
 
Domácí scéna přinese jediné mezinárodní drezurní závody sezony. Tradičním místem konání je areál v Brně – Panské líše a program nabídne soutěže pro pony, děti, juniory a mladé jezdce. Chybět nemohou i rundy při seniory a to včetně CDI-W, která vyvrcholí úlohou Grand Prix Freestyle bodovanou do Světového poháru.
 
Sledovaný bude také jistě parkurový Memoriál Jana Papouška, který hostí Martinice. Na tamním kolbišti se předvede silná konkurence. V přihláškách jsou Aleš Opatrný, Marek Klus, Jan Štětina, Nikola Bielíková, Ondřej Nágr, Martin Šoupal a řada dalších známých jmen. Obhájcem vítězství v hlavní soutěži stupně T* je Aleš Opatrný, který loni bral první i druhou příčku.
 
V Královicích se 26. června pojede Paradrezurní pohár plus Královická jezdecká liga. Vypsané jsou úlohy do úrovně S. Na drezuru můžete zamířit i do Frenštátu nebo do Ústí nad Labem. Skákat se bude v Opavě, Páterově, Židovicích, Děpoltovicích, Rudné u Prahy nebo Svobodě nad Úpou.
 
Foto: EquiTV.cz



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE