reklama 11D

Kamil Papoušek s Charlyn vítězem páteční stočtyřicítky CSIO v Sopotech

ikonka

Český reprezentant Kamil Papoušek navázal s klisnou Charlyn na čtvrteční třetí místo dalším úspěchem. V pátek 18. června nenašel v soutěži do 140 centimetrů při CSIO5* v Sopotech přemožitele.
18.06.2021 15:27  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

 
Čas Kamila Papouška s klisnou Charlyn byl 59,24 sekundy. Přiblížil se mu pouze druhý umístěný Brazilec Carlos Eduardo Motta Ribas s hřebcem Kartouzo van´t Kathof, jemuž časomíra ukázala hodnotu 59,98.
 
V páteční stočtyřicítce startoval i Aleš Opatrný, který v sedle Colina Z taktéž nechyboval, ale čas 75,11 mu stačil jen na 20. řádek výsledkové listiny.
 
Od 17:00 hodin se v polských Sopotech koná Longines Grand Prix, na jejímž startu budou opět oba čeští reprezentanti. Opatrný bude sedlat Forewera a Papoušek Warnesse.
 
Foto: poskytl Kamil Papoušek, Johana Černá



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE