reklama 11D

Grand Prix v Sopotech ovládli jezdci USA. Opatrný i Papoušek s chybou

ikonka

V pátek 18. června se v rámci CSIO5* v Sopotech jela Velká cena. Dvoukolovou soutěž s překážkami do 160 centimetrů ovládli reprezentanti USA, když brali první i druhou příčku. Aleš Opatrný i Kamil Papoušek zůstali před branami druhého kola.
18.06.2021 20:27  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

 

Program CSIO5* Sopoty přinesl v pátek 18. června dvoukolovou Grand Prix do 160 centimetrů. V tropickém počasí si s dvěma těžkými parkury poradil nejlépe Američan Brian Moggre v sedle hnědáka Balou du Reventon. Zapsali dvě nuly a rozhodující čas 48,09 sekundy. Bezchybná a jen o sedm setin pomalejší byla další americká dvojice Lucy Deslauriers a Hester. Třetí pak dojel českým fanouškům důvěrně známý člen Prague Lions Niels Bruynseels, který sedlal Ilusionatu van't Meulenhof.
 
Aleš Opatrný s Forewerem ani Kamil Papoušek s Warnessem do druhého kola nepostoupili, když oba shodně zaznamenali jednu chybu. Aleš Opatrný obsadil šestnácté místo, Kamil Papoušek byl dvaadvacátý.
 
Foto: Jezdci.cz, Johana Černá



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE