reklama 11B

CDI Brno 2021: Světový pohár bez české účasti, do tří hvězd osm zemí

ikonka

Ve dnech 25. až 27. června bude jezdecký areál v Brně na Panské líše hostit mezinárodní drezurní závody, jejichž součástí je i soutěž zařazená do Světového poháru. V té letos nebude žádný český účastník. Ve třech hvězdách odstartuje 20 koní z 8 zemí.
21.06.2021 10:54  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B
 
Mezinárodní drezurní závody CDI3*-W Brno 2021 nabídnou celkem šest soutěžních kategorií. V rámci Světového poháru se představí šest jezdců a koní z pěti zemí. 
 
Z Rakouska dorazí Katharina Haas, z Maďarska Anikó Losonczy a Csaba Szokola, Litvu bude reprezentovat Sandra Sysojeva, Nizozemsko Remy Bastings a Polsko Katarzyna Milczarek. 
 
Podstatně více účastníků je v CDI3*, do něhož je nahlášeno 16 jezdců s 20 koňmi, kteří dorazí z osmi zemí. Českou republiku budou reprezentovat Šárka Charvátová s Dance Royal, Adéla Neumannová s Heidekrugem a Barbora Zourková s Fenixem. Konkurovat jim budou jezdci z Rakouska, Itálie, Litvy, Nizozemska, Polska, Ruska a Švýcarska. 
 
Mezi mladými jezdci budou zastoupeny pouze dva státy. Z Čechů budeme držet palce Lauře Liškové, Julii Sekaninové a Elišce Tesařové, konkurovat jim však bude pouze Elizaveta Lyban z Ruska. Z domácích juniorů se představí Nikola Feherová, Viktorie Kudelová, Tereza Matoušková, Julie Sekaninová a Johana Vášáryová. Po jednom zástupci budou mít Lotyšsko, Slovensko a Ukrajina. 
 
Z dětí bohužel budou mezi sebou soutěžit jen Marie Holíková, Kristýna Přikrylová, Veronika Sedláčková a Kateřina Sekaninová. V soutěžích pro děti na pony dorazí z Čechů Zuzana Hradilová, Barbora Kavanová, Anna Procházková a Daniela Prokešová, po jednom jezdci budou mít Rakousko a Itálie.
 
Internetová televize EquiTV.cz ve spolupráci s Českou jezdeckou federací chystá na sobotu a neděli živý on-line přenos z hlavní soutěžní arény. V následujícím týdnu odvysílá patnáctiminutový sestřih Česká televize na programu ČT Sport.
 
Foto: Stanislav Pitela



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE