reklama 11D

Další vítězství Leramu ve Francii: Ideal King ukázal velký finiš

ikonka

Bojovným výkonem se ve čtvrtek prezentoval v Chantilly valach Ideal King, který pod Eddym Hardouinem získal první vítězství kariéry. Trenér Václav Luka mladší a stáj Leram majitele Milana Kříže se letos radují již podruhé.
25.02.2021 13:14  |  Autor: Martin Cáp  |  Rubrika: Dostihy  |   FANCLUB
reklama 12B

Tmavý hnědák Ideal King se ve čtvrtek postaral o druhé letošní vítězství trenéra Václava Luky mladšího v Chantilly. Čtyřletý valach stáje Leram zvítězil po tuhém boji v handicapu classe 3 Prix de la Fontaine Saint-Gervais (1900 m, 18 000 eur) a navázal na lednový úspěch Troizileta.

Ideal King vstoupil do letošní sezony druhým místem na stejné dráze, a tak odskakoval jako sázkový favorit v kursu 3:1. Eddy Hardouin ho usadil zhruba v polovině sedmnáctičlenného pole a v cílové rovině se vyvezl vedle vedoucích koní.

V závěru mu kladl odpor u bariéry finišující Chiquitito, ale český zástupce ho o hlavu udolal a vyčlenil se z řad nezvítězivších. Třetí Asian Queen ztrácela další dvě délky.

Valachova stájová kolegyně Crush On Me doběhla dopoledne šestá v prodejní Prix du Carrefour Laversin (1300 m, 16 000 eur). V jejím sedle byla Delphine Santiago.

Foto: France Galop




K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE