reklama 11B

Chuchle spustila nový web pro Světový pohár CSI2*-W Prague Arena

ikonka

V Team Prague Arena, z. s. spustil v úterý 6. dubna zcela nový web vyhrazený pro mezinárodní parkurové závody CSI2*-W Prague Arena, které by se na závodišti ve Velké Chuchli měly uskutečnit od 29. dubna do 2. května 2021.
06.04.2021 22:50  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

 
Aktuálně na zmíněných stránkách zájemci najdou např. informace o připravovaném soutěžním programu. Jak jsme již uvedli dříve, v rámci kategorie CSI2*-W proběhnou tři túry: Silver, Gold a Diamond, CSI1* zahrnuje Small a Big Tour, a navíc ještě proběhnou soutěže CSIYH1* pro šesti a sedmileté koně. 
 
Každá túra zahrnuje během čtyř dnů tři soutěže. Hlavní Diamond Tour CSI2* zahájí ve čtvrtek odpoledne na výšce 140/145 centimetrů, pokračovat bude páteční soutěží do 145 centimetrů a vyvrcholí v neděli Grand Prix zařazené do série Světového poháru, kdy překážky budou dosahovat výšky od 140 do 160 centimetrů. 
 
„Celková dotace soutěží bude 91.100 eur, z čehož 30.000 eur se rozdělí ve zmíněné Velké ceně, jež program prvního sportovního týdne uzavře,“ prozradila ředitelka závodů Markéta Šveňková.
 

Psali jsme: Přípravy na parkurový Světový pohár a Pohár národů v Chuchli pokračují

 
Pod internetovou adresou www.csi-praguearena.com jsou uvedeny také informace o připravovaném VIP sektoru nebo o akreditacích pro novináře. 
 
Další podrobnosti budou organizátoři publikovat v rámci pokračujících příprav. V nejbližších dnech by měl být schválen rozpis závodů a čeká se také na vyjádření příslušných schvalovacích orgánů.
 
Foto Kateřina Návojová



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE