reklama 11C

Mariana Michlíčková skončila sedmá v Grand Prix CES Valencia Tour

ikonka

Vrcholem CES Valencia Autumn Tour 2020 byla nedělní Grand Prix, ve které měla Česká republika na startu hned tři dvojice. V soutěži započítávané do Longines Rankings si z Čechů nejlépe vedla Mariana Michlíčková, jež s Quiete obsadila sedmé místo.
01.11.2020 16:56  |  Autor: Vojtěch Kroupa  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Jediná česká dvojice dokončila nedělní Grand Prix ve Valencii bez trestného bodu, a to v základním kole i v rozeskakování. Úřadující mistryně kategorie U 25 Mariana Michlíčková se s klisnou Quiete zařadila na sedmé místo. Jedenáctý skončil Aleš Opatrný, když s Gentlemenem vh Veldhof zapsal dvě chyby v rozeskakování. Do Grand Prix nastoupila i Linda Portychová s La Mirage, která ovšem připsala dvanáct trestných bodů už v základním kole parkuru. Vítězem se stal Kevin Gallagher s Ballypatrick Flamenco z Irska.
 
Velmi dobré jízdy předvedli čeští reprezentanti v kategorii sedmiletých koní. V soutěži s výškou překážek 135 centimetrů, jež se také jela na rozeskakování, se tentokrát nejlépe z našich jezdců dařilo Aleši Opatrnému. S valachem Colin Z dokončil tuto soutěž bez trestného bodu a skončil třetí. Desítku nejlepších poté uzavřela Linda Portychová, která jednou chybovala v základním kole se svým hřebcem Copin’s Boy. 
 
V neděli se ve Valencii dařilo i Viktorii Šusterové. Ta byla na úrovni CSI1* v soutěži do 120 centimetrů bezchybná a patřilo jí deváté místo. S dalšími dvěma svými koňmi, Latizianou a Memphisem Van’T Hulgenrode, přivezla čtyři trestné body. 
 
Kompletní výsledky z CES Valencia Autumn Tour naleznete ZDE
 
Foto: Archiv Mariany Michlíčkové 



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE