reklama 11B

Lindě Portychové se ve Valencii daří. V sobotu byla třikrát v TOP10

ikonka

V sobotu 7. listopadu se velmi dařilo při CES Valencia Autumn Tour Lindě Portychové. Hned ve třech soutěžích byla mezi nejlepšími deseti účastníky. V nejnáročnějším parkuru dne na výšce 145 centimetrů s klisnou Juliett skončila devátá.
07.11.2020 16:56  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

 
Linda Portychová byla v sobotu mezi nejlepšími dvojicemi již v soutěži do 135 centimetrů pro sedmileté koně. S hřebcem Copin´s Boyem dokončila obě dvě části soutěže bez penalizace a skončila devátá. O čtyři příčky za ní se umístil Aleš Opatrný s valachem Colinem Z. 
 
Další skvělý výkon předvedla Linda Portychová s klisnou Falino ve stočtyřicítce, v níž s čistým kontem v čase 64,65 obsadila pátou příčku. Mariana Michlíčková s valachem Human Leaque obdržela 6 trestných bodů a ve výsledkové listině figuruje na 30. řádku. 
 
Sobotní kvalifikace do Grand Prix se jela opět na výšce 145 centimetrů. A opět to byla Linda Portychová, která nejlépe reprezentovala české barvy. V sedle klisny Juliett dokončila bez penalizace v čase druhé fáze 41,80 a skončila devátá. Žádný trestný bod nedovezla ani Mariana Michlíčková s valachem Leeve Jung 2. Čas 44,87 jí zařadil na 13. příčku. Aleš Opatrný s klisnou Elegance v druhé části soutěže inkasoval 10 trestných bodů. Ty jej odsunuly až na 62. místo konečného pořadí.
 

Kompletní výsledky najdete POD TÍMTO ODKAZEM




K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE