reklama 11A

Vingrálková a Bieliková zahájily v Ciekocinku několika čistými výkony

ikonka

Již v úterý 23. června odstartovaly v polském Ciekocinku mezinárodní skokové závody, jichž se účastní rovněž české reprezentantky. Během úvodních dvou dní se Nikole Bielikové a Sáře Vingrálkové podařilo zahájit hned několika bezchybnými jízdami.
24.06.2020 18:00  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C
Mezinárodní závody v polském Ciekocinku odstartovaly v úterý 23. června a každý z úvodních dvou dní přinesl tři soutěže na výškách 110, 120 a 130 centimetrů pro mladé koně. V úterý i středu se na kolbišti předvedly české jezdkyně Sára Vingrálková a Nikola Bieliková.
 
V úterní stodvacítce patřilo Nikole Bielikové na koni Odille VLS prvenství ex aequo s dalšími patnácti bezchybnými dvojicemi, dvoufázovou stotřicítku zajela sebejistě jako sedmá nejlepší Sára Vingrálková a Damocles from Second Life Z, dvakrát s nulou na kontě se to podařilo také Nikole, tentokrát s koněm Drover.
 
S koňmi Hollywood du Houssoit a Damocles from Second Life Z opakovala bezchybné jízdy Sára Vingrálková také ve čtvrtek, a to ve stotřicítce na čas.
 
Kompletní výsledky najdete na TOMTO ODKAZU.
 
Ilustrační foto archiv Jezdci.cz



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE