reklama 11B

Češi míří do zahraničí. Formu si ověří i naše nejúspěšnější juniorky

ikonka

Čeští jezdci se v červnu představí na čtyřech mezinárodních akcích. Prověrka formy v zahraniční konkurenci čeká po pandemií vynucené přestávce i nejúspěšnější juniorské reprezentantky Sáru Vingrálkovou a Evu Vavříkovou.
15.06.2020 08:30  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

 

Eva Vavříková pojede v červnu do Mariakálnoku. Foto: archiv Evy Vavříková

Tuzemské areály ožily sportem již v polovině května a nyní se otvírají hranice a zahraniční pořadatelé zvou na svoje mítinky. V červnu vyrazí čeští jezdci na čtvery závody, aby si ověřili v mezinárodní konkurenci, jak jsou na tom se svojí formou po závodní pauze zapříčiněné pandemií Covid-19.
 
Ve dnech 18. až 21. června se představí Anna Kellnerová na CSI2* Grimaud, o čemž jsme již podrobně informovali.  O týden později se objeví česká vlajka v Ciekocinku v Polsku. Tam je nahlášená držitelka titulu Jezdec roku 2019 mezi staršími juniory Sára Vingrálková. Spolu s ní budou soutěžit Nikola Bielíková a Eliška Hansedlová. Trojice jezdkyň v Ciekocinku setrvá, protože ve dnech 30. červena až 5. července se tam koná další CSI2*.
 
Do Maďarska do Mariakálnoku se vypraví drezurní ekipa. Další Jezdkyně roku 2019 juniorka Eva Vavříková tam nastoupí do CDIJ a CDIY. Juniorskou rundu pojedou také Julie Sekaninová a Eliška Skřivanová. CDIY čeká Lauru Liškovou a Ida Vavříková se představí v CDIYH s mladým valachem Jeffersonem. Tříhvězdové CDI pojedou Michal Knoflíček a Markéta Vášová. Do túry pro pony jsou přihlášeny Zuzana Hradilová, Daniela Prokešová, Victoria Schopper a Anna Procházková, která je také loňskou nejlepší jezdkyní ve své kategorii. 



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE