reklama 11C

Vingrálková a fantastický Damocles vyhráli v Polsku finále sedmiletých

ikonka

Úvodní dny závodů v Ciekocinku patřily především mladým koním a již během nich se se svými svěřenci prezentovaly Sára Vingrálková a Nikola Bieliková. První jmenovaná pak ve čtvrtek 25. 6. ovládla v sedle Damocla from Second Life Z finále sedmiletých.
25.06.2020 20:59  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |  
AKTUALIZOVÁNO
| FANCLUB
reklama 12B
Mezinárodní skokové závody v polském Ciekocinku zahájily již v úterý 23. června a program byl až do čtvrtečního dopoledne věnován soutěžím pro mladé koně. V těch prezentovaly své koně české reprezentantky Sára Vingrálková a Nikola Bieliková.
 
Ve čtvrtek 25. června hrála hned v první soutěži dne, konkrétně ve finále pro sedmileté koně, česká hymna. Z bezmála padesáti jezdeckých dvojic připadlo vítězství Sáře Vingrálkové v sedle talentovaného Damocla from Second Life. Tato jezdkyně provedla bezchybně první i druhou fází soutěže do 135 centimetrů rovněž plemeníka Hollywood du Houssoit, s nímž se rovněž účastnila dekorování jakožto čtrnáctá nejlepší (viz foto), zatímco Nikola Bieliková dokončila s koněm Quite Right první fázi pouze s jedním trestným bodem za překročení času.
 

ČTĚTE TAKÉ: Setkali jsme se po letech a jsem hrdý, říká belgický chovatel Damocla

 

Ve čtvrtek 25. června se podařilo Sáře Vingrálkové bodovat také v nejvyšší čtvrteční soutěži do 145 centimetrů. V sedle dvanáctileté klisny L'Amour dokončila obě fáze bezchybně na skvělém pátém místě. Bez trestných bodů dojela i Nikola Bieliková s hannoverským hřebcem Carison, další nuly nasbírala ve stotřicíctce s Delisou a ve stočtyřicítce s Carthinjem.

 

Kompletní výsledky sledujte ZDE.
 
Foto archiv Sáry Vingrálkové



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE