reklama 11C

CCI v Borové po terénní zkoušce. Průběžně druhá Orctová a Císařová

ikonka

Na mezinárodních závodech v Borové se v sobotu 11. září jela crossová část. Po pátečních drezurách byli v čele dva čeští zástupci. Po dnešním dni jsou mezi nejlepšími Eliška Orctová, Adéla Císařová a Diana Lochmanová. Ve vedení je Hannes Mergler.
11.09.2021 21:10  |  Autor: Denisa Vegrichtová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D
Druhý den mezinárodních závodů v Borové byl ve znamení terénní zkoušky. Ta zamíchala pořadím a do čela tříhvězdové soutěže se dostal německý jezdec Hannes Mergler s klisnou Shiga 2. Ten má na kontě 29,5 trestného bodu. Průběžné druhé místo obsadila reprezentantka Rakouska Margit Appelt s Love To Fly s 36,7 trestného bodu. O šest desetin trestného bodu více má česká jezdkyně Diana Lochmanová a Simon a uzavírá elitní trio.
 
V CCI2*-L si vedení udržela Amy Rose Frühwirth s valachem Gin Tonic reprezentující Rakousko. Ta si připsala v terénní zkoušce 1,2 trestného bodu a s celkovým ziskem 25,4 má více než sedmibodový náskok. V této kategorii si velmi polepšila Adéla Císařová, která se po povedených crossech posunula na druhé a třetí místo. Lepší byla s valachem Chesterton. Za ním se umístila s klisnou Amana.
 
V kategorii CCI2*-S po drezuře vedla Eliška Orctová s Kireou. Ta se po dnešním dni udržela v elitní trojce a je na průběžném druhém místě. Do čela soutěže se dostala Anna-Katharina Vogel s klisnou Lucky Bon Bini reprezentující Německo, která si nese 31,7 trestného bodu. Stejná jezdkyně je i na třetí příčce, a to s koněm Cinzano P.
 
Foto: Marcel Runštuk



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE