reklama 11B

Na CCI v Borové jsou po drezurách ve vedení Trunda a Orctová

ikonka

V Borové probíhají od 10. do 13. září mezinárodní závody ve všestrannosti. V pátek se jely drezurní úlohy, ve kterých si z českých jezdců nejlépe vedli Miroslav Trunda v tříhvězdové a Eliška Orctová v dvouhvězdové soutěži. Oba jsou ve vedení.
10.09.2021 21:30  |  Autor: Denisa Vegrichtová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D
V Borové začaly v pátek 10. září mezinárodní závody ve všestrannosti. První den jezdci odjeli drezurní úlohu, ve které se kromě českých jezdců představili i zástupci Rakouska a Německa. 
 
V kategorii CCI3* se nejvíce dařilo Miroslavu Trundovi s klisnou Ideale Coeur De La Licorne. Tato dvojice obdržela 28,8 trestného bodu a do crossové zkoušky bude nastupovat z vedoucí pozice. O tři desetiny trestného bodu více má německý jezdec Hannes Mergler a Shiga 2. Elitní trio uzavírá další reprezentantka České republiky Barbora Kamírová a Contha Balou. Ti inkasovali 29,5 trestného bodu.
 
V CCI2*-S je nyní ve vedení Eliška Orctová s Kireou. Jejich bodový zisk je pouhých 23,3 trestného bodu. Druhá v pořadí Magdalena Zellhofer má o 1,4 trestného bodu více. Tato rakouská jezdkyně sedlala klisnu Highlight RZ. Třetí nejlepší výkon předvedl Maxima Homola s Teqilou Ruf reprezentující Německo.
 
V poslední kategorii CCI2*-L byla nejlepší rakouská jezdkyně Amy Rose Frühwirth s valachem Gin Tonic 150. Ti si po drezuře nesou 24,2 trestného bodu. Druhou nejlepší úlohu předvedl Robert Sirch s Kilcoltrim Seanie reprezentující Německo. Na třetí místo se probojovala česká jezdkyně Lucie Příhodová s valachem Cry Boy, která na Sircha ztrácí tři desetiny trestného bodu.
 

V sobotu a v neděli můžete sledovat přímý přenos prostřednictvím internetové televize EquiTV.cz. Live stream najdete ZDE.

Foto: Marcel Runštuk



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE