reklama 11A

Zpravodajský web JEZDCI.CZ spouští nový vizuál

ikonka

Před nedávnem zpravodajský web JEZDCI CZ oslavil 7. výročí od spuštění. Ti, kteří jej sledují pravidelně, vědí, že již několikrát prošel modernizací. Nyní nastává doposud největší změna. Od soboty přecházíme na plně responzivní vizuál stránek!
03.11.2017 13:06  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12C
 
Ať na adresu JEZDCI.CZ kliknete z kteréhokoliv zařízení, vždy se vám bude web zobrazovat tak, aby procházení stránek a sledování obsahu bylo maximálně uživatelsky komfortní a přehledné. 
 
Vizuálem se přiblíží k zatím nejnovějšímu projektu společnosti EQUINET s.r.o., kterým je JEZDECKÁ INZERCE CZ. Takže pokud se vám líbí tyto stránky, zajisté uvítáte změnu na portálu JEZDCI.CZ.
 
Stranou dlouho nezůstane ani internetová televize EQUITV.CZ, která by stejnou modernizací a omlazením měla projít do konce roku 2017!
 
V souvislosti se spuštěním nového vzhledu stránek může dojít v noci z pátku 3. na sobotu 4. listopadu – zhruba od 00.00 do 02.00 hodin – ke krátkodobému výpadku stránek. Děkujeme za pochopení a doufáme, že po uvedených změnách se na naše stránky budete vracet ještě častěji, než do teď! 



reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE