reklama 11B

Před 6 lety to s JEZDCI.CZ všechno jen začalo

V neděli 10. 10. 2010 v 10 hodin a 10 minut byl spuštěn portál JEZDCI.CZ. Tehdy před šesti lety jsme vůbec netušili, co všechno tím začíná. Dnes Jezdci.cz patří pod mediální skupinu EQUINET společně s několika dalšími jezdeckými médii...
10.10.2016 15:57  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12C

 
V roce 2012 se připojila do jedné „mediální rodiny“ internetová televize EquiTV (www.equitv.cz), která je paradoxně o více jak rok starší, než Jezdci.cz (www.jezdci.cz). Tento krok následně vyústil začátkem roku 2013 založením společnosti Equinet s.r.o. (www.equinet.cz). Rok 2014 je spojen se začátkem dalších mediálních projektů, kterými jsou Jezdecký katalog (www.jezdeckykatalog.cz) a Jezdecký kalendář (www.jezdeckykalendar.cz), byť se jednalo o kalendář pro rok 2015. A jelikož jsme ani poté neusnuli na vavřínech, přišli jsme v roce 2016 se zatím posledním médiem, a tím je tištěný Jezdecký zpravodaj (www.jezdeckyzpravodaj.cz). 
 
Úspěšný rozvoj by rozhodně nemohl nastat, pokud by se jednotlivé dílčí kroky nesetkaly s úspěchem! A tím prvním zásadním krokem byl právě portál JEZDCI.CZ. 
 
Možná to většina současných čtenářů a návštěvníků stránek Jezdci.cz ani netuší, ale původní záměr nebyl vybudovat zpravodajský web, kde převažují redakční články a reportáže. V první řadě se mělo jednat o portál umožňující pořadatelům jezdeckých závodů publikovat na jednom místě rozpisy, startky a výsledky. Těch se za šest let nashromáždilo 3350! Samotných redakčních příspěvků je ovšem bezmála 12 tisíc, což znamená, že v průměru každoročně vydáváme na 2000 článků! Kolem 500 zápisů najdete na naší elektronické nástěnce a hojně přibývají příspěvky v naší nejnovější sekci zvané „monitoring“, v níž je aktuálně 1400 zadaných odkazů na různé zajímavosti o koních, lidech kolem nich a jezdectví. 
 
Ročně statistiky našeho webu zaregistrují kolem 1.000.000 návštěv z České republiky, Slovenska i mnoha dalších zemí. Prohlédnuto je kolem 3.000.000 stránek, přičemž průměrně každá návštěva trvá přes tři minuty. 
 
Děkujeme všem návštěvníkům za trvale rostoucí přízeň a doufáme, že JEZDCI.CZ budou stále více oblíbenou adresou i v dalších letech!
 
Vaše redakce Jezdci.cz



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE