reklama 11B

Facebook Jezdci.cz má přes 10 tisíc fanoušků!

Počet fanoušků profilu Jezdci.cz na Facebooku již přesáhl 10 tisíc! Co je však neméně důležité, jedná se o velmi aktivní uživatele. Týdenní dosah příspěvků totiž např. ve středu 11. května 2016 dosahoval více jak 102 tisíc! A to není vše...
11.05.2016 17:05  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12D

 
Zájem o publikované příspěvky projevilo přes 14 tisíc uživatelůopět za pouhých 7 dní! „Velmi bychom chtěli poděkovat všem našim příznivcům, kteří se zajímají o dění v jezdeckém sportu a tudíž i o aktuální obsah na webu Jezdci.cz. Pravidelně návštěvníkům našich stránek přinášíme i přes 10 článků denně, nemluvě od desítkách záznamů závodů každý týden a nemenší počet příspěvků z monitoringu dalšího dění kolem koní a jezdectví,“ uvedl Josef Malinovský – jednatel společnosti Equinet s.r.o., jež je provozovatelem portálu Jezdci.cz.
 
„Všeobecně jsme nadšeni ze statistik sledovanosti, a to nejen na Facebooku, ale především přímo na našem serveru Jezdci.cz, kde registrujeme již zcela standardně přes 100.000 návštěv měsíčně od více jak 25.000 absolutně unikátních návštěvníků. Dlouhodobě a velmi stabilně sledovanost stránek Jezdci.cz roste, což nás motivuje k dalšímu zlepšování redakčního obsahu i uživatelského prostředí,“ dodal Josef Malinovský.
 

Děkujeme všem, kteří se stali našimi FB fanoušky. Budeme moc rádi, pokud nás doporučíte svým přátelům a pomůžete nám naši čtenářskou „rodinu“ nadále rozšiřovat! 

 

Klikněte na www.facebook.com/Jezdci/




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE