reklama 11D

Nechte se informovat od Jezdci.cz jako první!

Portál Jezdci.cz vám přináší aktuální zpravodajství o všem, co se děje kolem koní. Příspěvky přibývají několikrát denně a nyní máte možnost se nechat informovat o všem přes e-mail! Vyberte si přesně ty rubriky, které vás zajímají nejvíce!
09.02.2016 12:05  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12B

 
Od samého počátku existence webu Jezdci.cz, který funguje od 10. 10. 2010, můžete odebírat informace o nových záznamech jezdeckých závodů, přičemž si můžete „vyfiltrovat“ konkrétní disciplínu, status závodů a kraj, o nichž chcete být informováni. V okamžiku, kdy vás zaujme konkrétní záznam závodů, tak si u něj můžete navíc vyžádat zasílání informací o jeho aktualizacích.
 
Taktéž máte možnost již několik let odebírat mailing o záznamech na naší elektronické nástěnce – a to konkrétně ze sekcí nabídky, poptávky, oznámení, či pozvánky. 
 
Aktuální novinkou však je, že do mailingu je možné zařadit také odběr monitoringu zpráv z jiných stránek, který je rozdělen na články, weby, fotografie a videa. 
 
Tou hlavní změnou ovšem je, že to samé můžete udělat i u našich redakčních příspěvků. Také v tomto případě je na vás, kterou rubriku se rozhodnete odebírat formou krátkých zpráv do e-mailu – nabízíme možnost následující volby: sport, dostihy, chov a nebo vše ostatní. 
 
Stačí se u nás zaregistrovat, resp. vstoupit do svého uživatelského profilu, kde si sami můžete veškeré odběry novinek nastavit. Kdykoliv budete chtít, můžete zadání změnit, nebo zcela zrušit. Je to jen na vás!
 

Tak neváhejte a nechte se informovat o aktualitách na Jezdci.cz jako první!!!




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE