reklama 11C

Jezdci.cz slaví 3 roky existence

Tenkrát to byla neděle 10. 10. 2010 – 10 hodin, 10 minut – v tento magický okamžik se spustil nový web Jezdci.cz! Jsou tomu přesně tři roky a náš portál vyrostl do rozměrů, v které jsme snad ani nedoufali – i když ve skrytu duše asi ano!... :o)
10.10.2013 10:00  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12B
Děkujeme vám, že jste s námi!
 
Původním záměrem nebylo vybudovat zpravodajský web se vším všudyměly to být stránky, které především „samoobslužným způsobem“ nabídnou pořadatelům možnost publikovat v internetové podobě na jednom centrálním místě rozpisy, předběžné startovní listiny a následně i výsledky závodů. K jednotlivým soutěžím je možné doplnit i odkazy na fotogalerie či videa. Do doby nic takového v České republice nefungovalo. Existovaly zpravodajské stránky, které u vybraných závodů publikovaly tyto informace, ale nebylo tomu tak zdaleka u všech a co se týče možnosti „samoobslužné“ publikace ze strany organizátorů i jednotlivých zpracovatelů výsledků, v tom se říci, že jsou Jezdci.cz unikátní dodnes.
 
Některým lidem se ovšem Jezdci.cz staly trnem v oku a postupně se věci začaly vyvíjet jiným směrem, než se plánovalo. Z projektu, který měl být zprvu spíše doplňkovou aktivitou, se stal hlavní podnikatelský záměr a zhruba po půl roce provozu tak začalo pravidelné zpravodajství z jezdeckého světa i formou redakčních příspěvků. Že jsme se vydali správným směrem, dokazovala a dodnes dokazuje stabilně rostoucí sledovanost, která nás vynesla návštěvností až mezi nejsledovanější tuzemské koňské weby. Měsíčně již registrujeme kolem 50 tisíc návštěv. Ty vytváří až 15 tisíc absolutně unikátních návštěvníků, a to je zajisté skvělá bilance, zejména když víme, že tato čísla mají stále vzestupnou tendenci. 
 
Zároveň jsme moc rádi, že až na výjimky jsme si uchovali velmi dobré až přátelské vztahy s mnohými dalšími koňskými médii. Velmi si ceníme např. spolupráce se stabilně nejsledovanějším portálem Equichannel.cz, dále se čtrnáctideníkem Jezdec nebo dvouměsíčníkem Svět koní. Respekt a úcta stále může fungovat i mezi hráči dělícími se o přízeň jedné úzce zaměřené cílové skupiny lidí, byť tato skupina čítá desetitisíce jedinců. O to víc nás mrzí, když se pár jednotlivců snaží konkurenčně prosadit způsobem, který rozhodně není v duchu „fair play“. Ale takový je už život. 
 
Portál Jezdci.cz pro vás budeme i nadále zlepšovat jak po technické, tak po obsahové stránce, aby ti, co chtějí mít přehled o všem, co se děje kolem koní a jezdeckého sportu, se k nám vraceli stále častěji a byli jsme pro ně místem, kam se podívají jako první. Jezdci.cz však nejsou jedinou naší aktivitou. Jistě již víte, že jsme se déle jak před rokem rozrostli o internetovou televizi EquiTV.cz a od roku 2013 spadáme jednotně pod společnost Equinet s.r.o. Ta se současně zaměřuje na PR a marketing v oblasti jezdeckého sportu a je aktivní i pořadatelsky. Např. se pod její hlavičkou připravuje již třetí ročník jezdeckého plesu a galavečera Jezdci v gala pořádaného v pražském Radiopaláci ve spolupráci s Českou jezdeckou federací. Ta při této společenské akci v sobotu 1. února 2014 vyhlásí podruhé výroční ceny České jezdecké federace – pro Sportovce ČJF roku 2013, pro Vycházející jezdeckou hvězdu roku 2013, dále udělí Cenu pro jezdce navzdory všemu a Cenu za rozvoj jezdectví v České republice. 
 
Pevně věříme, že se nám postupně podaří realizovat i další projekty a opět tento krásný sport něčím obohatíme. Síly a chuť nám stále nechybí, takže se určitě máte na co těšit! Děkujeme všem za přízeň, která nám pomáhá posouvat se výš a výš!



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE