reklama 11C

Co vás zaujalo na Jezdci.cz a EquiTV v roce 2016

Na prahu nového roku 2017 je jistě důvod k bilancování, co se v roce 2016 povedlo a nepovedlo. Nás např. zajímalo, co vás (naše čtenáře a diváky) nejvíce zaujalo na našich webech Jezdci.cz a EquiTV.cz. Zájem o některé příspěvky nás docela překvapil!…
02.01.2017 15:52  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12A

 
Tak třeba z jezdeckých závodů vás nejvíce zajímalo (co do počtu otevření stránky) skokové mistrovství České republiky dětí a juniorů v Olomouci. Tuto stránku jste nalistovali 10.507krát! Přes deset tisíc se dostal i Jezdecký festival v Lysé nad Labem. Překvapením však je, že tuto magickou hranici atakovaly i dubnové závody v Hradištku u Sadské a až pomyslná čtvrtá příčka patří mistrovství České republiky v parkurovém skákání mladých jezdců a seniorů v Martinicích.
 
Z článků se čtenáři portálu Jezdci.cz nejvíce zajímali o Katalog plemenných hřebců 2016. Bylo jich téměř 7 tisíc. Nutno ovšem dodat, že tento článek byl opakovaně aktualizován, a tak se k němu návštěvníci měli důvod vracet. Smutné druhé místo si vysloužila s téměř 6 tisícovkami čtenářů informace o tragické události při Hubertově jízdě v Kladrubech. Kolem pěti tisíc čtenářů pak měli jednotlivé články o CSIO v St. Gallen či o GP v Dubaji s účastí Aleše Opatrného, resp. o průběhu olympijské kvalifikace. Do TOP výběru se dostaly i články o šestiletém působení Johany Černé v roli ošetřovatelky koní Aleše Opatrného, nebo ten na téma: „Má mě rád - nemá mě rád, aneb žárlí váš kůň?“. Zajímali jste se také o ohniska infekční anémie koní na Slovensku, o incidentu Penelope Leprevost při finále Světového poháru, nebo o čisté výkony Francescy Kolowrat-Krakowské.
 
Na stránkách internetové televize EquiTV hrály hlavní roli živé přenosy. Nejvíce diváku zaznamenal Jezdecký festival v Lysé nad Labem, ale ten na rozdíl od většiny ostatních běžel hned pět dní, a tak toto prvenství bylo zcela očekávané, stejně jako druhá příčka pro Světový pohár v Olomouci. Tam je pro změnu třeba upozornit na to, že přenos běžel i na dalších webech, a tak se divácká obec rozmělnila. Jinak by asi tato akce zaznamenala jasné prvenství. Dalším očekávaným úspěchem je přenos ze Světového poháru spřežení v Nebanicích. Ve všech případech se jedná o pěticiferná čísla sledovanosti! Z dalších přenosů zmiňme skokové MČR mladých jezdců a seniorů v Martinicích i dětí a juniorů v Olomouci. Dále se umístily závody ČSP v Martinicích, SP v drezuře v Brně, CVI ve Frenštátu, Memoriál Jana Papouška v Martinicích a finále ČSP v Olomouci.
 
Mezi video reportážemi EquiTV jasně zvítězily všechny díly skokových tréninků s Barborou Tomanovou. V archivech jste pak hledali cirkusové triky a lonžování koní. Líbila se vám také videa o Pony-games a o zásadách správného sedlání. Evergreenem je i Partnership se Zuzkou Prokopovou.
 
Ze zpravodajských reportáží zvítězilo ohlédnutí za olomouckým MČR ve skocích dětí a juniorů. Dále jste se zajímali o to, jak odlétala Lata Brandis do Ria. Mezi TOP videa patří i Hatlova výhra při Zlaté podkově v Pardubicích. Překvapením je jedna z předních příček videa o nultém MČR v disciplíně Working Equitation! Široké spektrum diváků si našel i souhrn vozatajského MČR v Heřmanově Městci následován dalšími vrcholnými mítinky roku 2016.
 
Děkujeme všem čtenářům a divákům za přízeň a doufáme, že v roce 2017 zájem o naše články a videa stále poroste!



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE