reklama 11B

Vingrálková vítězná při sobotním CSI v Šamoríně

Česká juniorka Sára Vingrálková si na konto připsala další větší úspěch. V sedle koně Dollar Look van´t A totiž v sobotu 29. července nenašla v juniorské túře při CSIJ-B přemožitele a po rozeskakování zvítězila na parkuru 140 centimetrů vysokém…
29.07.2017 23:05  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

V sobotu čekala na juniory náročná zkouška s výškou překážek 140 centimetrů. Na startu nechyběly dvě české jezdkyně a k velké radosti se Sára Vingrálková s koněm Dollar Look van´t A probojovala jako jedna ze tří účastníků do rozeskakování.

V něm sice jednou chybovala, nicméně nejlepší čas znamenal přesto vítězství. Areálem tak zněla opět česká hymna. Natálie Kreislová a Balina inkasovala 8 trestných bodů v základním kole.

Sára Vingrálkové přidala ještě druhé místo s koněm Celana Z, a to v soutěži 130 centimetrů vysoké. Ta se měla jet taktéž s rozeskakováním, ale pouze jedna jezdkyně dokončila bezchybně. Sára Vingrálková sice inkasovala 4 trestné body, velmi rychlý čas ji však vynesl právě druhou pozici. Do elitní desítky se dostala i Natálie Kreislová s koněm The Lux Effect a Sofie Najmanová společně s Lexusem.

Do třetice umístění v elitní pětce získala Sára Vingrálková s koněm Oscar des Fontaines. Jednalo se o parkuru při CSI2* s výškou překážek 125 centimetrů.

Nejvyšší soutěží sobotního dne byl parkur 150 centimetrů vysoký. Tuto soutěž započítávanou i do Longines žebříčku však jediná česká dvojice na startu, Zuzana Zelinková a Larima, nedokončila a soutěž vzdala.

Kompletní výsledkové listiny naleznete ZDE




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE