reklama 11A

České juniorky úspěšné na CSI Šamorín

Početná česká ekipa se účastní závodů CSI ve slovenském Šamoríně. V pátek 28. července se dařilo především juniorským jezdkyním. Sára Vingrálková si dojela pro 6. příčku na parkuru vysokém 140 cm. Natálie Kreislová obsadila v soutěži 125 cm 2. místo…
28.07.2017 19:49  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

ilustrační foto: Lukáš Klingora

O pěkné výsledky české ekipy na mezinárodních závodech CSI ve slovenském Šamoríně se v rámci pátečního programu postaraly především dvě juniorské jezdkyně.

Sára Vingrálková v soutěži při CSIJ-B s výškou 140 cm překážek sedlala Dollar Looka. Po té, co česká dvojice na parkuru inkasovala čtyři trestné body, se postavila na pěknou šestou příčku. Pro bezchybný výkon si jezdkyně dojela na parkuru soutěže CSI2*, kde překážky měřily 120 cm, a to v sedle Oscara de Fontaines. Do elitní desítky se česká reprezentantka probojovala i na parkuru vysokém 130 cm, kde startovala spolu s Celanou Z. S jednou chybou se dvojice postavila na osmé místo výsledkové listiny.

Ve stejné soutěži se představila také Natálie Kreislová. I ona v sedle The Lux Effect jednou chybovala a postavila se na desátou příčku. Lépe se jezdkyni dařilo spolu s Remusem na parkuru s překážkami 125 cm, kde s bezchybným výsledkem vybojovala stříbro.

Kompletní výsledkové listiny naleznete POD TÍMTO ODKAZEM




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE